Alanya’da Eğlence

Alanya’da Eğlence

Alanya’da Eğlence

Tatildeysek eğer her günümüzün gecesi gündüzü eğlenmekle geçer. Hele de yaz sıcağında yapılan tatilde eğlenmek için, gece en güzel zamandır. Tatil yöreleri de bu duruma ayak uydurmuş durumda. Tatil yerleri gündüzleri sessiz geceleri hareketleniyor. İnsanlar gündüz sıcağında denize girerek serinliyor, geceleri ise eğlenerek tüm streslerini atıyor. Alanya, gece hayatı meşhur tatil yörelerimizden biri. İnsanlar burada çılgın eğlenceler ile sabaha kadar eğleniyor. Canlı müzikler, gece kulüpleri, animasyonlar, barlar, diskolar, festivaller herkesin eğlence anlayışına uygun bir şeyler bulabileceği bir yer Alanya.

Alanya, plajlarının ince ve temiz kumuyla göz alıcı bir manzara oluşturuyor. İncekum Plajı, Damlataş Plajı, Kleopatra Plajı ve Ulaş Plajları ile misafirlerini ağırlıyor. Plajlarının yanı sıra Alanya otelleri de havuzlarıyla büyük ilgi görüyor. Konaklama konusunda farklı seçenekler sunan Alanya’da muhteşem büyüklükte tatil köyleri de bulunuyor. Büyük havuzlar, su kaydırakları ve çeşitli etkinliklerle güzel bir tatil imkânı sunuyor. Farklı konaklama seçenekleri sunan Alanya otelleri içinden en uygununu adresinden Etstur ayrıcalığıyla seçebiliriz. Herşey dâhil konseptler oldukça fazla. Ama Alanya’da gezerken birşeyler yemek isteyenler için mutfağı geniş bir yelpaze barındırıyor. Deniz ürünleri, mezeler, ızgaralar ve dünya mutfağından çeşitler bulmak mümkün.Lüks ve konforlu birçok oteli barındıran Alanya, gezmek isteyenler için de birbirinden farklı seçenekler sunuyor.Damlataş mağarası, Dim Mağarası, Alanya Kalesi, Kızılkule gibi gezilip görülecek değerler şehirde yer alıyor. Tarih severlerin beğeneceği Tersane, Tophane, Ehmedek Kalesi, Hıdrellez Kilisesi, Alara Kalesi, Süleymaniye Cami, Şarapsa Hanı, Kargı Han gezilip görülmeye değer. Yaz sezonunda canlı cıvıl cıvıl bir şehirdir. Diğer aylarda daha sakindir. Kalabalık yerlerde tatil yapmayı sevmeyenler rahatlıkla yaz sezonu dışında da kalan aylarda Alanya’yı tercih edebilir.

Alanya’da muhteşem bir tatil ve eğlence dolu zamanlar geçirmek için birçok neden var. Buradaki eğlence anlayışı diskolar,barlar, konserler,canlı müzikler, gece kulüplerinden oluşuyor. Alanya’da en ünlü gece kulüpleri Summer Garden, Havana Club, Las Vegas Bar, Queens Garden, Auditorium Club, Club Hollywood Alanya, Palm Beach Club olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu güzelliklere ve eğlencelere ulaşmak için ile Alanya otellerinde yerinizi ayırtın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.