Alanya için son rötuşlar

Alanya için son rötuşlar

Konyaspor deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasman için yola çıkacak. Konyaspor’da sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz forma giyemeyecek

Konyaspor deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasman için yola çıkacak. Konyaspor’da sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz forma giyemeyecek Konyaspor’da, Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak zorlu deplasman için yola çıkacak. Spor Toto Süper Lig’de 34. hafta maçları, Türkiye genelinde pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı

Seçimi nedeniyle 16-17-18 Mayıs tarihlerine kaydırılmıştı . Arabam.com Konyaspor, 16 Mayıs Salı günü saat 20.00’de oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak Yeşil-beyazlı ekip daha sonra zorlu deplasman için Alanya’ya giderek kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Anadolu Kartalı’nda zorlu Alanya deplasmanında sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda sakat futbolcular ise takıma dönmeye başladı. Yeşil-beyazlıların Hırvat kanat oyuncusu Robert Muric, Kayserispor maçının kadrosunda yer almış ancak henüz yüzde yüz duruma gelmedi için süre almamıştı. Muric’in Alanya deplasmanında forma giymesi bekleniyor. Adil Demirbağ’ın da maça kadar hazır hale gelmesi ve kadroda yer alacağı öğrenildi.

Sakatlık sürecini atlatan Oğulcan Ülgün, Kayserispor karşısında maçın son dakikalarında forma giymişti. Konyaspor’da Endri Çekiçi ve Muhammet Demir’in de tedavileri devam ediyor. Ancak, bu iki futbolcunun Alanyaspor maçında da takımı yalnız bırakacakları ifade edildi. Ligde 46 puanla sekizinci sırada yer alan Konyaspor, Süper Lig’de kalan süreçte 4 maça çıkacak. Yeşil- beyazlı ekip, bu maçların üçünü deplasmanda, birini ise sahasında oynayacak. Anadolu Kartalı, Alanyaspor, Sivasspor ve Beşiktaş ile deplasmanda, Fatih Karagümrük ile ise sahasında karşılaşacak. Anadolu Kartalı, alacağı galibiyetlerle ilk 5'i zorlamaya çalışacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.