Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2 kişi arasında çıkan alacak verecek kavgasında bir kişi silahla vurularak yaralandı.    Olay, akşam saatlerinde Bozhane Balıkçı Barınakları mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2 kişi arasında çıkan alacak verecek kavgasında bir kişi silahla vurularak yaralandı.

    Olay, akşam saatlerinde Bozhane Balıkçı Barınakları mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir aralarında alacak verecek meselesi yüzünde husumet bulunan Alişen Ş. (44) ile Mehmet D. (60) balıkçı barınaklarında karşılaşınca tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Mehmet D. yanında bulunan silahı çıkartarak Alişen Ş.’ye 2 el ateş etti. Aldığı kurşun yaraları ile yere düşen Alişen Ş., çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir araca bindirilerek Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Sol dizi üzerine 2 kurşun isabet eden Alişen Ş.’nin hayati tehlikesi bulunmazken, kurşunların çıkartılması için ameliyata alındı.

    Silahlı yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra olay yerinden ayrılan Mehmet D., Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu kıskıvrak yakalandı.

    Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet D., emniyete götürülerek gözaltına     

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.