Alacak Davasında Kan Aktı

Alacak Davasında Kan Aktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alacak verecek davasında yaşanan tartışma kavgaya döndü. Kavgada çekilen bıçaklan ağzından yaralanan bir kişi Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay Ereğli' ye bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alacak verecek davasında yaşanan tartışma kavgaya döndü. Kavgada çekilen bıçaklan ağzından yaralanan bir kişi Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay Ereğli' ye bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre fayans ustası olan A.S., iş yaptığı ve 320 lira alacağı kaldığı M.K.' dan parasını almak için M.K.'nın iş yerine gitti. Konuşma kısa sürede tartışmaya, ardından ise kavgaya döndü. A.S.' nin çektiği bıçakla ağzından ve dilinden yaralanan M.K.' nın yardımına iş yerinin dışındaki müşteriler koştu. M.K.'nın iş yerinden çıkan A.S. yavaş adımlarla olay yerinden uzaklaşarak kaçtı. Kavgada yaralanan M.K. olay yerine gelen ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçaklı saldırgan A.S., daha sonra polise teslim oldu.

Kavgaya şahit olan Bekir Cinkılıç, kendisinin dışarıda oturduğu sırada iş yeri çalışan kadının kendisine haber verdiğini ve içeriye girdiğini söyledi. Cinkılıç, "Ben içeriye girdiğimde itişiyorlardı. Birinin elinde bıçak vardı. Ben içeriye girince o dışarıya attı kendisini. Direk arabasına gitti. Plakasını alıp polise bildirdik." dedi.

Gülseren Turhan ise M.K. ve A.S.'nin önce konuştuklarını daha sonra aniden kavga etmeye başladıklarını söyledi. Polis merkezinde ifadesi alınan A.S.nin serbest bırakıldığı, M.K.'nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.