Akyürek’in Avukatı Sabah Gazetesini Yalanladı: Yasal Yollara Başvuracağız

Akyürek’in Avukatı Sabah Gazetesini Yalanladı: Yasal Yollara Başvuracağız

Avukat Adnan Şeker, Sabah gazetesinin bugün ki nüshasında 'İşte Paralelin Komuta Konseyi' başlığı altında yapılan haberde müvekkili olan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek hakkında ortaya atılan iddiayı yalanlayarak, yasal yollara...

Avukat Adnan Şeker, Sabah gazetesinin bugün ki nüshasında 'İşte Paralelin Komuta Konseyi' başlığı altında yapılan haberde müvekkili olan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek hakkında ortaya atılan iddiayı yalanlayarak, yasal yollara başvuracaklarını bildirdi.

Asılsız haber ve iddialar üzerine yazılı açıklama yapan Akyürek’in avukatı Adnan Şeker, "Müvekkil, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün değişik kademelerinde çalışmış, bu süreçte mevzuatın çizdiği çerçeve dışına asla çıkmamış, ülkesini ve milletini seven, suç ve suçlulukla mücadele olan görevini canı pahasına yapan, onurlu bir kamu görevlisidir. Emniyet Genel Müdürlüğü teşkilatı dışında hiçbir yapıya tabi olmadığı gibi, Emniyet Teşkilatı’ nın hiyerarşik düzeni dışında hiçbir kişi ya da kurumdan emir alması da söz konusu olamaz. Bu yayınlar; Bir kısım kamu görevlileri ve siyasetçiler gibi kafayı “paralel” ile bozmuş bazı basın yayın organları ile bu basın yayın organlarında özel görevli olduğu anlaşılan kişiler tarafından dile getirilen hayal mahsulü senaryolardır. Hak ve hukuk tanımayan bu kişilerin bir özel televizyon kanalındaki diziden esinlenerek kurguladıkları hayal ürünü iddialarını, haber adı altında sunmaları ve insanlara iftira atması gazetecilik olamaz." dedi.

Şeker, yayınlanan bu asılsız haber ve iddialar ile ilgili olarak yasal yollara başvuracaklarını da kamuoyu ile paylaştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.