Aktif Eğitim Sen, Üyelerin Bebek Sevincine Ortak Oldu

Aktif Eğitim Sen, Üyelerin Bebek Sevincine Ortak Oldu

Her toplantıda farklı bir sendika olacaklarını dillendiren Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Samsun Şubesi, alışık olmadık aktiviteler yaparak farklarını ortaya koymaya başladı. Aktif Eğitim Sen, son olarak üyelerinin bebek...

Her toplantıda farklı bir sendika olacaklarını dillendiren Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Samsun Şubesi, alışık olmadık aktiviteler yaparak farklarını ortaya koymaya başladı. Aktif Eğitim Sen, son olarak üyelerinin bebek sevincine ortak oldu.

Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi, yeni anne baba olan üyelerini bizzat okullarında ve evlerinde ziyaret edip, üyelerinin bebeklerine “Aktif Bebek Battaniyesi” hediye etti. Takdim esnasında duygularını paylaşan Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Sefa Zor, "Üyelerimizin her türlü özel günlerinde yanlarında olmaya devam eden Sendikamız, kuruluş tarihinden itibaren üyelerimizin doğan her bebeğine ‘aktif bebek’ diyerek yola çıktık. Dünyaya gözlerini yeni açan Aktif Bebekler sendikamızın hediye ettiği battaniyelerle ısınacak. Bundan sonra da dünyaya merhaba diyen her aktif bebeğe bir battaniye hediye ederek geleceğin ‘Aktif Gençleri’ne şimdiden kucak açıyoruz." dedi.

Bafra’da yeni ikiz bebekleri olan sendika üyesi Halil Özkök’ün oğlu Oğuzalp ve kızı Gül Rana’ya hediyelerini takdim eden Başkan Zor, doğan bebeklerin de sendikaları ve üyeleri gibi hayatın her alanında aktif olmaları temennisinde bulunarak, Allah’tan vatanını ve milletini seven ve bu uğurda çalışan hayırlı insanlar olmalarını dilediklerini belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.