Akseki Devlet Hastanesi'ne işadamı desteği

Akseki Devlet Hastanesi'ne işadamı desteği

Konyada yaşayan hayırsever işadamı Osman Ayhan Karavelioğlu tarafından annesi Emine Karavelioğlu adına Antalya'nın Akseki ilçesi Devlet Hastanesi'nin acil servisi yenileniyor

Konya’da yaşayan hayırsever işadamı Osman Ayhan Karavelioğlu tarafından annesi Emine Karavelioğlu adına Antalya'nın Akseki ilçesi Devlet Hastanesi'nin acil servisi yenileniyor.
Akseki Devlet Hastanesi'ninin birinci katında bulunan acil odasına ek olarak üç oda açılarak genişletiliyor, elektrik, boya ve PVC'leri yenileniyor. Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, “Acil Servis'lerler saniyenin peşine koşulan yerlerdir. Nefes almak, nefes vermek bu gibi yerlerde son derece önemlidir. Acil Servis'in mükemmeliyeti yani kalitesinin yüksekliği insan ömrünün artması demektir" dedi. Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, hayırsever işadamı tarafından annesi adına yenilenen acil servisinin yapımının kısa sürede tamamlanacağını ve bölge halkına daha iyi hizmet vereceğini söyledi. Çeviren, Akseki’li hayırseverlerin her zaman sağlık ve eğitim alanında yardım için yarış yaptıklarını söyleyerek tüm hayırseverlere teşekkür etti.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.