Akşehirspor şampiyonluğu garantiledi

Akşehirspor şampiyonluğu garantiledi

Konya Amatör Küme Süper Grup'ta Ömeranlıspor'la 2-2 berabere kalan Akşehirspor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Abdurrahman Baysangur yönetimindeki Ömeranlıspor, Bölgesel Amatör Lig'den gelecek bir Konya ekibiyle play-out maçı oynayacak. Kulu ekibi, maçı kazanması halinde tarihinde ilk kez BAL'a yükselecek.

Şampiyonluktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Akşehirspor Teknik direktörü Bekir Mehtap, “Sezon hazırlıklarına başladığımız Ağustos ayından beri çok zorlu bir çalışma sürecinin içerisine girdik. Lig periyodunda oyuncularım, her maç performanslarını artırarak sahaya yansıtmasını bildiler. Bugün namağlup şampiyon olmanın haklı bir gururunu yaşıyoruz. Hikayesi ve mücadelesi bakımından son derece anlamlı bir zafer yaşadığımıza inanıyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak çok çalıştık, çok istedik. Ailelerimizden uzak ben ve oyuncularım, günlerce tesislerde tek bir hedef için uğraş verdik. Açıkçası şampiyonluğu sonuna kadar hak etmiştik. Akşehir ve Akşehirspor, köklü bir yapıya sahip, üst ligleri hak eden bir şehir ve bir takım. Bu güzide kulüpte namağlup şampiyon olarak tarihe bir iz bırakabildiysek ne mutlu bize. ” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.