Akşehir'de ikinci Tayfun Türkmen dönemi

Akşehir'de ikinci Tayfun Türkmen dönemi

Akşehirspor Mehmet Uğurluel'den boşalan teknik direktörlük görevine geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Mehmet Tayfun Türkmen'i getirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Akşehir Spor Teknik Direktörlük görevi için Mehmet Tayfun Türkmen ile anlaştı. Akşehir Spor Kulübü Yönetim Kurulu yaptığı çalışmalar sonuncunda Mehmet Tayfun Türkmen ve ekibi ile anlaşma sağladığını açıkladı. Türkmen’ in yardımcılıklarını Süper Ligde forma giymiş Hasan Yurt ile Ahmet Çelikzencir yapacak. Kulüp basın sözcüsü İbrahim Öncel yaptığı açıklamada “ Takımımızda oluşan teknik heyet boşluğunda yaptığımız çalışmalar sonucunda hemşehrimiz olan tecrübeli hocamız ve ekibiyle anlaşma sağladık. Teknik heyetimiz takımımıza, şehrimize hayırlı olsun” dedi.

MEHMET TAYFUN TÜRKMEN KİMDİR

1955 doğumlu Konya doğumlu Türkmen, Atiker Konyaspor antrenörlüğüyle başlayıp, Sarıyer de antrenörlük yaptıktan sonra, Side Gençlikspor da teknik sorumluluk görevine getirildi, Afyonspor, Eskişehir Şekerspor, Hacettepe Spor, Fener Spor, Sidespor, Afyonkarahisarspor, Aksarayspor ve 2016-2017 sezonu ilk yarısında Akşehir Sporu çalıştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.