Akşehir Ticaret Meslek Lisesi'nden web tasarım yarışması

Akşehir Ticaret Meslek Lisesi'nden web tasarım yarışması

Akşehir Ticaret Meslek Lisesi, web sayfası tasarımına ve programlama dilleri yardımıyla etkileşimli web uygulamaları geliştirebilecek nitelikte ara eleman yetiştirmek amacıyla ''Web Tasarım Yarışması'

Akşehir Ticaret Meslek Lisesi, web sayfası tasarımına ve programlama dilleri yardımıyla etkileşimli web uygulamaları geliştirebilecek nitelikte ara eleman yetiştirmek amacıyla ''Web Tasarım Yarışması'' düzenledi.

Yarışma 12 Nisan 2012 Perşembe günü Akşehir Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenecek. Yarışmaya Akşehir Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü Web Programcılığı Dalı'nda eğitim öğretim faaliyetlerine katılan 11 ve 12. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Web tasarım yarışmasında, içerik, sade, güncel, gözü yormayan bir tasarım ile sunulması, kullanılan dil, yazım kurallarına uygunluğu, yalın ve Türkçe olması, hazırlanan sitede Atatürk köşesi bulunması, ticarî, siyasi, eğitimle ilgili olmayan içeriğe sahip reklam, logo ve linklerin sitede yer almaması, ziyaretçilerin sayfalar arasında kolaylıkla geçiş yapabilmelerini sağlayacak site içerisinde kaybolmalarını engelleyecek yönlendirmeler ve bağlantıların her sayfada bulunması gibi özellikler değerlendirilecek.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.