Aksay, ‘gayrimenkul ve menkul malları anlattı

Aksay, ‘gayrimenkul ve menkul malları anlattı

Kerem Nükte Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Aksay, menkul malları anlattı. Aksay,  “Menkul, taşınabilir özelliğe sahip, ekonomik değer ifade eden ve paraya çevrilmesi ya da parayla ifade edilmesi mümkün olan kıymetli mallara denir. Araba, telefon, televizy

Kerem Nükte Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Aksay, menkul malları anlattı. Aksay,  “Menkul, taşınabilir özelliğe sahip, ekonomik değer ifade eden ve paraya çevrilmesi ya da parayla ifade edilmesi mümkün olan kıymetli mallara denir. Araba, telefon, televizyon gibi mallar menkul kapsamına girmektedir” dedi. 

Gayrimenkul mallarla da ilgili açıklama yapan Kerem Nükte Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Aksay, “Taşınabilir niteliğe sahip olmayan, ekonomik değer ifade eden ve paraya çevrilmesi ya da parayla ifade edilmesi mümkün olan kıymetli malları ifade ediyor. Bir diğer ifade ile gayrimenkul değerini ve niteliğini yitirmeksizin bir yerden başka bir yere götürülemeyen mallara deniyor. Ev, arsa, arazi, dükkan gibi mallar, gayrimenkul mallar kapsamına girmektedir” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.