Aksaray’da Kaza: 8 Yaralı

Aksaray’da Kaza: 8 Yaralı

Aksaray'da otomobilin önce hafif ticari araca, ardından yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre Mehmet Ünal yönetimindeki 38 KK 750 plakalı otomobil, Aksaray - Ankara karayolunun 10'uncu kilometresinde.

Aksaray'da otomobilin önce hafif ticari araca, ardından yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Mehmet Ünal yönetimindeki 38 KK 750 plakalı otomobil, Aksaray - Ankara karayolunun 10'uncu kilometresinde sürücüsünün diksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce Mehmet Ali Culha yönetimindeki 31 Z 7705 plakalı hafif ticari araca, daha sonra ise karşı şeritten gelen Ali Aylar yönetimindeki 33 RP 222 yolcu otobüsüne çarptı.

Kazada, sürücü Ünal ve otomobildeki Seyfettin Demirdirek, Katibe Yücesoy ve Elmas Gül ile hafif ticari araçtaki Nilay, Katibe, Yasemin ve Cemile Culha yaralandı.

Sağlık ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesi'ne ambulansla kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.