Aksaray TSO Olağan Meclis toplantısı

Aksaray TSO Olağan Meclis toplantısı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı.

Ağaçlı Melendiz Otel'de düzenlenen toplantıya, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Palta, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, ATSO Meclis Başkanı Murat Dursun, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri katıldı.

Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, bir toplumun işlerinin iyi gitmesinde alimlerin, amirlerin ve tacirlerin çok önemli olduğunun hep söylendiğini belirterek, ''Bu üç grup üçlü sac ayağıdır. Biz burada hep beraber Aksaray'ı iyiye götürmeye çalışıyoruz. Aksaray'a ne yapabiliriz- Ona uğraşıyoruz ve sağolsun ilk geldiğim günden beri arkadaşlarımızın hepsinden anlayış görüyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz'' dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta da Aksaray'ın son 8-10 yıl içinde oldukça iyi bir noktaya geldiğini bildirdi.

''Geçmişte hiçbir şey yapılmadı'' demenin haksızlık olacağını ancak Aksaray'ın istenen noktaya gelmesinde yeterli adımlar atılmadığını veya eksik atıldığını belirten Palta, şunları kaydetti:

''Birlik beraberlikle kardeşlikle güzel bir konsensüsle her şey iyiye gidiyor. İşte organize sanayi bölgesi 2004'lü yıllarda baktığınız zaman o zaman teşvikte çıkmamıştı. 22 civarında fabrika vardı şu anda 130'un üzerinde fabrika var. 6 bin civarında da hemşehrimiz istihdam edilmiş durumda Büyük fabrikalar kurulmuş. Birazda bardağın dolu tarafına bakalım dolayısıyla iyi gidiyoruz.''

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Dursun, Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk de Vali Orhan Alimoğlu'na Aksaray'da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.