Akşam’dan CHP’yi en iyi anlatan karikatür

Akşam’dan CHP’yi en iyi anlatan karikatür

Akşam’dan Vedat Kamer’in CHP karikatürü CHP’nin hal-i pür melalini en iyi anlatan karikatür oldu

CHP’de işler her geçen gün karışıyor. Parti içindeki farklı kanatların açıklamaları partinin direksiyonundaki ismi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu zora sokuyor. Ulusalcı kanatla partinin Kürt vekillerinin de arasında yer aldığı sosyal demokrat kanat ilan edilmemiş bir savaş veriyor.
KAYNAYAN KAZAN CHP

Parti içindeki açıklamalar ve ters düşmelerle medyanın da bir numaralı gündemi olan CHP’deki bu karışıklıklar durmak yerine artarak devam ediyor.

CHP Tunceli milletvekili Hüsyin Aygün’ün ‘Türkler kurutuluş savaşında Rumlar’a etnik temizlik yaptı’ sözleri parti içindeki ulusalcı kanadı kızdırmıştı. CHP lideri de sert bir dille Hüseyin Aygün’ü uyarmıştı. Parti içindeki bu tartışma henüz dinmezken CHP’nin nur topu gibi bir krizi daha oldu. CHP İzmir milletvekili Birgül Ayman Güner, önceki gün TBMM Genel Kurulu’nda ‘Türk ulusu ve Kürt milliyeti eşdeğerdiri bana kabul ettiremezsiniz’ sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. CHP Adıyaman milletvekili Salih Fırat partisinden istifa ederken genel merkez ‘İstifayı durdurduk’ açıklamasında bulundu.

CHP’Yİ EN İYİ ANLATAN KARİKATÜR

Tüm bu tartışmalar CHP’deki istikamet ve yönetim anlamındaki
krizin derinleştiğini net bir şekilde ortaya koyarken Akşam Gazetesi karikatüristi
Vedat Kemer CHP’nin hal-i pür melalini çok iyi anlatan bir karikatüre imza
attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.