AKP'ye tepki: IMF ile başladığımız yere döndük

AKP'ye tepki: IMF ile başladığımız yere döndük

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamaları sonrasında ekonomi konusunda AKP iktidarına tepki gösteren İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, “IMF ile başladığımız yere döndük” dedi.

Yİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, AKP hükümetine ekonomide yaşanan gidişat dolayısıyla tepki gösterdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın "Yeni program bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışmaya karar verdik. 16 bakanlıktan temsilcilerin bulunduğu bu ofis, tüm hedeflerimizi ve sonuçlarımızı her çeyrekte kontrol edecek" açıklamasına dair değerlendirmede bulunan Ağıralioğlu, “IMF ile başladığımız yere döndük” ifadelerini kullandı. 

Ağıralioğlu, “Sayıştay denetimine razı olmaz; bilenlerle istişare etmez; liyakati istihdam etmez; sadece kendi aklınız ve adamlarınız ile iş görürseniz, ABD'li şirkete böyle mahkum olursunuz” ifadeleriyle AKP iktidarına tepki gösterdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

Türk Ekonomisi'nin yönetimi ABD'li şirket McKinsey'e verilmiş. Kötü yönetimin, liyakatsizliğin, şatafatın ve israfın nihayeti mecburen budur. Hükümetimizin Dış Güçler gibi iç politika retorikleri ile buraya kadar. IMF ile başladığımız yere döndük. Allah milletimizin yâri olsun...

Sayıştay denetimine razı olmaz; bilenlerle istişare etmez; liyakati istihdam etmez; sadece kendi aklınız ve adamlarınız ile iş görürseniz, ABD'li şirkete böyle mahkum olursunuz. Milyonlarca dolar ücreti de bedeli de milletimize ödettirirsiniz. Yazık bu ülkeye! Yazık güzel ülkeme!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.