AKP'nin şarkısı: Bize her yer Türkiye!

AKP'nin şarkısı: Bize her yer Türkiye!

Davutoğlu partilileri selamlıyor. Salon seçim şarkısı ile coşmuş durumda.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı öncesi vatandaşlara seslendi. Davutoğlu şuanda salando partilileri selamlıyor. Salon seçim şarkısı Yeni Türkiye, bize her yer Türkiye ile coşmuş durumda.

Davutoğlu, yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek toplantı öncesi Arena Spor Salonu dışında olan vatandaşlar için selamlama konuşması yaptı. Davutoğlu şunları söyledi: Sizlere selam vermeden, gözünüzün içine bakmadan salona girmek bize yakışmazdı. Madem ki siz sabahın erken saatlerinden beri burada, bizleri bekliyorsunuz, davetiniz ve çağrınız başımızın üzerindedir. Sizlere duyduğumuz muhabbet her şeyin üstündedir. İnşallah biraz sonra aday tanıtımı ve seçim beyannamemizin tanıtımını yapıp kutsal bir yola çıkacağız.

"SANDIKLAR PATLAYACAK"
7 Haziran’da tekrar bir demokrasi destanı yazmaya hazır mısınız? Bugün salonlardan taştığımız gibi, meydanlardan taşmaya hazır mısınız? 13 yıldır bizi alkışlayan dünyanın yanında, milli irade alkışlanacak. Ama Kılıçdaroğlu’nun alkışı gibi değil, sandıklar patlayacak.

İçeride programımız başlayacak, sizlere hitap edeceğiz. Ayrılmadan sizlerden söz istiyorum. 7 Haziran’da Anayasayı değiştirecek bir çoğunluğa ulaşacak mıyız? Millete hesap veren kadroları iş başına getirecek miyiz? Yolumuz açık, alnımız ak, yüreğimiz paktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.

11: 35
Davutoğlu, Ankara Spor Salonu'na girdi. Partililer, seçim şarkısı Yeni Türkiye, bize her yer Türkiye ile coşmuş durumda.

İşte şarkının sözleri:

Mazlumun boynuna muhteşem bir mazi
Bütün bu cihanda özgürlüğün nefesi
Gazze, Somali Bosna kalbimde
Kafkasya, Kerkük kardeş benimle


Ben Türkiye'yim büyük Türkiye
Ben Türkiye'yim yeni Türkiye
Biz Türkiye'yiz yeni Türkiye
Biz Türkiye'yiz yeni Türkiye

Bize her yer Türkiye

11:48
Toplantının açılış konuşmasını, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop yapıyor.
Daha sonra kürsüye gelecek olan Davutoğlu'nun konuşması iki bölümden oluşacak. Öncelikli olarak seçim vaatlerini açıklayacak, gündemi ve çözüm sürecini değerlendirilecek, uzun süredir tartışılan, merak edilen bizzat kaleme aldığı, AK Parti'nin başkanlık sistemi hakkındaki vizyonunu açıklayacak. Sonrasında ise Yeni Türkiye sözleşmesini ilk kez okuyacak. Daha sonra milletvekili adayları tek tek tanıtılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.