AKP Seydişehirde Atalay yeniden

AKP Seydişehirde Atalay yeniden

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, ilçe kongreleri kapsamında bu hafta sonu da Seydişehir ve Yalıhüyük ilçeleri ile Çumraya bağlı İçeri Çumra Beldesinde başkanlık seçimi heyeca

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, ilçe kongreleri kapsamında bu hafta sonu da Seydişehir ve Yalıhüyük ilçeleri ile Çumra’ya bağlı İçeri Çumra Beldesi’nde başkanlık seçimi heyecanı yaşandı.

SEYDİŞEHİR’DE KEMALETTİN ATALAY İLE DEVAM

 

Seydişehir Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongreye Konya AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti Burdur Milletvekili ve Konya Koordinatörü Bayram Özçelik, AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, İlhan Yerlikaya, Mustafa Kabakcı, Mustafa Baloğlu, Harun Tüfekci ve Mustafa Akış ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Programda mevcut İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, göreve geldiği günden bu yana teşkilat olarak yürütülen çalışmaları rapor halinde katılımcılarla paylaştı.

Seydişehir İlçe Kongresi’nde daha sonra sırayı protokol konuşmaları aldı. İl Başkanı Ahmet Sorgun, “Teşkilat olarak kimseyi hiçbir yeri ve kesimi küçümsemedik. Herkese her yere gereken önemi verdik vermeye de devam edeceğiz. Ülkemizin her yerine her köşesine hizmet götürmenin çabası ve telaşı içinde olduk” dedi.

TÜFEKÇİ; “AK PARTİ TÜRKİYE’Yİ KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKARDI”

 

Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise, “Türkiye, AK Parti sayesinde karanlıklardan aydınlığa çıkıyor” dedi. Konya ve Seydişehir'e yapılan yatırımlara da değinen Tüfekçi, Mavi Tünel’in 150 yıllık bir hayal olduğunu hatırlattı. 17 bin metrelik Mavi Tünel'in sadece 400 metresinin kaldığını aktaran Tüfekçi; “Seydişehir’de ise 100 milyonluk Suğla Sulama Projesi hayata geçtiği zaman ürün çeşitlenmesi artacak. İlçemiz tarım alanında önemli bir gelişme sağlayacak” diye konuştu.

 

Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ise şunları söyledi: “Önceki iktidarların ortak özelliği halka belirli bir ideoloji dayatmaktı. Bu çoğu dönemde olmuştur. Ancak AK Parti iktidarı, halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyor bu şiarla çalışıyor. Bu sayede de Türkiye’ye hak ettiği yere getirmeye çalışıyor.”

Kongrede Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, göreve yeniden seçildi.

YALIHÜYÜK’TE SEÇİM HEYECANI

 

Yalıhüyük’te de ilçe başkanlığı seçimi heyecanı vardı. AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık’ın divan başkanlığı yaptığı kongrenin diğer divan üyeleri ise İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürüler ve Yusuf Uçar ile il yönetim kurulu üyeleri Hakkı Hayri Taşyüz ve Hasan Derviş Mıhoğlu’ndan oluştu. Protokol konuşmalarının ardından Yalıhüyük İlçe Başkanı’nı belirleyecek seçime geçildi. Tek adayın olduğu kongrede tüm delegelerin oyunu alan Mevcut Başkan Bülent Tekin, yeniden AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanlığı’na seçildi.

İçerçumra Beldesi’nde yapılan kongrede ise, mevcut Başkanı Ali Cebecioğlu, yapılan seçim sonucunda 71 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden belde başkanı seçildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.