AKP Selçuklu seçim bürosu açıldı

AKP Selçuklu seçim bürosu açıldı

12 Haziranda yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AKP, Selçuklu seçim bürosunu düzenlenen törenle hizmete açtı

Açılış törenine AKP Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı, Ayşe Türkmenoğlu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AKP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, AKP Konya Milletvekili Adayları Hüseyin Üzülmez, Abdullah Ağralı ve Hüseyin Üzülmez ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan AKP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, açılan irtibat büroları ile seçim çalışmaları sırasında halka daha yakın olacaklarını ve daha iyi iletişim kuracaklarını söyledi. Ak, sürecin demokrasi şenliği şeklinde geçmesini temenni ederek sözlerini tamamladı.

AKP Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da AKP’nin dertlilerin partisi olduğunu söyleyerek, “Düne kadar annesinden, babasından, ailesinden ayrılmış olan çocuklar yurtlarda koğuşlarda yaşıyorlardı. Allah’ın bize emanet ettiği bu çocuklar için tam donanımlı 18 sevgi evi yapıldı. Kurumlarda kalan çocukların aileleri ile görüşülerek çocuklarını geri almaları istendi. Onlara gerekiyorsa maddi destek sağlandı. Bu sayede 8 bini aşan yetimimiz varken, bu sayı 5 bine kadar indi. Amacımız, evlerinden, ailelerinden ayrılan çocukların tamamının ailelerine teslim edilmesini sağlamaktır” dedi.

AKP Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu da halkın dertleriyle hemhal olduklarını ve çare olmaya çalıştıklarını belirterek, “Bizim maksadımız seçim için dolaşmak değil, sorunu yerinde görmek ve çözüm yollarını aramaktır. Bu düşünceyle vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Bazen, tekrar tekrar neden geldiğimizi, buna gerek olmadığını dahi söyleyenler oluyor. Ama biz sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman bu halkı temsil ettiğimizin bilincindeyiz” diye konuştu. Partilerinde küskünlüğe yer olmadığını kaydeden Türkmenoğlu, “Seçim çalışmamızı bir önceki dönemde milletvekili olan arkadaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Bizde küskünlüğe ve kırgınlığa yer yoktur. Diğerleri kirli çamaşırlarını ortaya dökerken biz işimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

AKP Konya Milletvekili Adayları Hüseyin Üzülmez, Rahim Türk ve Abdullah Ağralı da seçime yönelik çalışmalarını anlattı. Konuşmaların ardından yapılan dua ile seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

RASİM ATALAY

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum