AKP iktidarı işsizlikte aciz kaldı

AKP iktidarı işsizlikte aciz kaldı

12 Haziran seçimler için çalışmaları tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Konya adayları dün Kadınhanı İlçesindeydi

12 Haziran seçimler için çalışmaları tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Konya adayları dün Kadınhanı İlçesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Hacı Mustafa Tombuloğlu, Faruk Sonkaya, Sabit Çevik  ve MHP İl Başkanı Ali Yücel ile yönetim kurulundan oluşan heyet ile Kadınhanı’nda basın toplantısı ve ardından esnaf ziyaretini gerçekleştirdiler.

 

Basın toplantısında açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya birinci sıra milletvekili adayı Faruk Bal, “Daha önce 12 MHP’li milletvekilimiz ile Kadınhanı ilçesini ziyaret etmiştik. Şimdi ise 12 Haziran seçimleri için Konya milletvekili adaylarımızla huzurunuzdayız. Bu da gösteriyor ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kadınhanı ilçesine büyük bir önem veriyoruz. Siz de yerel seçimlerde MHP’nin adayı olan ve şu anda Kadınhanı İlçesinde güzel hizmetlere imza atan Belediye Başkanımız Hulusi Çökgel’i seçerek cevap verdiniz” dedi. 12 Haziran seçimlerinde de seçmenden destek isteyen Faruk Bal, “AKP iktidarı yaklaşık olarak 9 yıldır görev başında ama bugüne kadar ülke sorunlarının hiçbirini çözmemiştir. Ülkenin en önemli sorunlarından biri olan işsizlik ve tarım politikası karşısında aciz kalmışlardır. Kısaca bir söylemek gerekirse AKP iktidarı tüm ülke sorunları karşısında tam çırak kalmıştır. Acemi oldukları içinde ülkeyi bu hale getirdiler” diye konuştu.

 

Basın açıklamasının ardından Kadınhanı ilçesinde seçim çalışması için gelen MHP Konya milletvekili adayları gruplara ayrılarak esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Daha sonra ise Kadınhanı ilçesine bağlı belde ve köylerde çalışmalarına devam ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.