AKP Doğanhisar Teşkilatı hizmette

AKP Doğanhisar Teşkilatı hizmette

24. AKP Doğanhisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AKP Konya Milletvekilleri Konya’nın tamamlanan ve devam eden yatırım ve projeleri hakkında bilgi verirken; AKP Konya Milletvekili Abdullah Çe

Toplantıya AKP Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Harun Tüfekçi, Ali Öztürk, Mustafa Kabakçı ve Abdullah Çetinkaya’nın yanı sıra AKP Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Kürkçü, Ömer Faruk İyibildiren ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yahya Ak ve Abdi Parlak katıldı. AKP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü’nün divan başkanlığı yaptığı toplantıda ayrıca mahalle temsilcileri, belde ve ilçe teşkilatı yönetimi tam katılım gösterdi. Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan Mustafa Kürkçü, ilçe teşkilatını yeni kurulmasından dolayı yeni yönetimi tebrik ederek, “Doğanhisar ilçemizde yeni bir oluşuma gidildi. Bu taze kan, yeni binanız ile de hayat bulacak. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. Kürkçü’nün ardından kürsüye gelen AKP İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş da her zaman birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini kaydederek, olası her türlü sorunun konuşularak çözülebileceğinin altını çizdi.
İlçe danışma meclisi toplantısında sırayı AKP Konya Milletvekillerinin konuşmaları aldı. İlk olarak söz alan AKP Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, AKP’nin 8 yıllık iktidarındaki icraatlarından söz etti. Duble yollardan hızlı trene, hastanelerden okullara kadar birçok yatırım ve projeyi sayan Tüfekçi, “Bu bir davadır. Bu davamızı birçok kişi hor gördü. Ama biz yılmadık çalıştık. Bugün olduğu gibi yarın da AKP davamızı ön planda tutacağız. Başbakanımızın her icraatında yanında yer alacağız. Siz de Doğanhisar ilçesi olarak siyasi fikri ne olursa olsun kimseyi dışlamayın ve AKP davasına sahip çıkın” dedi.
KABAKÇI: ‘AKP SİYASETİN TEMİZE ÇEKİLMESİNİN ADIDIR’
AKP Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da, 12 Haziran 2011 seçimlerinin önemine dikkat çekerek seçimin çok heyecanlı geçeceğine inandıklarını belirtti. AKP’nin siyasetin temize çekilmenin ismi olduğunu söyleyen Mustafa Kabakçı, “Bu parti, engellilerin, kadınların sesini duyuruyor. Bu siyasette temize çekilmenin adıdır. Bugün hastanelerde kimse ikinci sınıf insan muamelesi görmüyor. Bugün faizsiz kredilerle KOBİ’lerimizin önü açılıyor. Gün artık geleceğe daha bir umutla bakma günüdür” şeklinde konuştu. Artık Türkiye’nin sadece yurt içinde istikrar yaşamadığını, aynı zamanda yurtdışında da büyük itibar gördüğünü vurgulayan Kabakçı, “Artık milletimiz yurtdışına çıktığında pasaportunu gururla gösteriyor. Bu bölgenin yiğidi biz olduk olmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
ÖZTÜRK: ‘MİLLETE RAĞMEN SİYASET OLMAZ’
AKP Konya Milletvekili Ali Öztürk ise siyasetin odağının millet olduğuna işaret ederek sözlerine başladı. Ali Öztürk şöyle devam etti; ‘Millete rağmen siyaset olmaz. Siyaset, her ağza geleni sırf söylemiş olmak için söylemek sanatı değildir. Mesela bakın İstanbul CHP İl Başkanlığı’na getirilen kişi CHP Genel Başkanı tarafından yolsuzluk yaptığı için dava edilmişti. Şimdi ise CHP’yi temsil ediyor. Bizler ise bu tür çelişkilere asla düşmeyeceğiz. Bizler sadece yaptığımız hizmetleri anlatacağız”
ERDEM: ‘DOĞANHİSAR GÜÇLÜ BİR TOHUM EKTİ’
Yeni oluşan AKP Doğanhisar İlçe yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan TBMM İdari Amiri ve AKP Konya Milletvekili Orhan Erdem, Hz. Mevlana’nın “Kuru duayı bırak, ağaç istiyorsan tohum ek” sözleriyle yeni yönetime bazı tavsiyelerde bulundu. Erdem, “Doğanhisar ilçemiz, çok güçlü bir tohum ekti. Herkes ilçe başkanı olmak için başvurabilir ama donanımlı kişiler bunu hak eder. Bu başkanımız da bu görevi hak ediyor” dedi.Toplantıda son olarak konuşan AKP Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya da Türkiye’nin güçlü bir iktidar tarafından yönetildiğini vurgulayarak, 8 yıl öncesine atıfta bulundu. Çetinkaya; “8 yıl önce Türkiye hasta bir ülkeydi. Ama şimdi çok güçlü bir iktidar tarafından yönetiliyor. Önümüzdeki seçimle birlikte inşallah daha güçlü bir Türkiye olacak. Çünkü referandum ile birlikte değişen anayasa Türkiye’nin taşlarını yerine oturttu. Seçimde en az yüzde 50 oy bekliyoruz” diye konuştu. MHP’nin bu seçimlerde barajın altında kalabileceğine dikkat çeken Çetinkaya, “Çünkü MHP, referandumda CHP’nin kuyruğuna takılarak millete rağmen siyaset yapmaya devam etti. BDP ve CHP’yle kol kola olan bu parti, tabanına da hayal kırıklığı yaşattı” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.