AKP 25. Danışma Meclisi toplandı

AKP 25. Danışma Meclisi toplandı

AKP Meram ilçe Teşkilatı 25. Danışma Meclisi Toplantısını düzenlendi.

AKP Meram ilçe Teşkilatı 25. Danışma Meclisi Toplantısı’nı düzenlendi. Alaaddin Keykubat Salonu’nda düzenlenen toplantıya; AKP Konya Milletvekilleri Prof. Dr. Sami Güçlü, Hasan Angı, Muharrem Candan, Hüsnü Tuna, Kerim Özkul, Harun Tüfekçi, Mustafa Kabakcı, AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AKP Meram ilçe Başkanı Ulvi Bezirci ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda partili katıldı. Danışma meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Muharrem Candan, “İktidarımız döneminde ülkemiz birçok alanda gelişme gösterdi. Muhalefet bizim yolumuzu engellemek için her şeyi yapıyor. Birileri milliyetçi geçinerek halktan oy toplamaya kalkıyor. Daha sonra milliyetçi geçinen aynı kişiler Ankara’da şarabın en kalitesini satıyoruz diye övünüyor. Diğer parti ise Ergenekon’un avukatlığını yapıyor. Yürüyen merdivene ters binerek ülkeyi yönetmek istiyor. Bu parti liderlerine sesleniyorum, bu millet 2002 seçiminde ensenize tokat vurmadı mı? Ama hala ortaya çıkıp asılsız sözlerle oy almak istiyorsunuz. Milletimiz 12 Haziran seçiminde size bir de tekme vuracak” dedi. Muhalefetin tutarlılığı olmayan sözler söylediğini dile getiren Hasan Angı da kendilerinin ülkenin sorunlarını kökten çözeceklerini ifade etti.
‘ENGELLENMESEYDİ HİZMETLERİN 5 KATI FAZLASINI YAPARDI’
AKP’li olarak herkesin üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini belirten AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun, herkesin kendisine düşen vazifeyi en iyi şekilde yapması halinde 12 Haziran seçimlerinden tekrardan başarılı olunacağını söyledi. AKP iktidarının önüne engeller konmasaydı yapılan hizmetlerin 5 kat daha fazlasının yapabileceğini aktaran Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da “Biz ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ülkeye AKP iktidarıyla yapılan hizmetler ortada” diye konuştu.
AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun, danışma meclisi toplantısı sonrası AKP’ye geçen Kavak Belediye Başkanı Osman Kıyak’a parti rozeti taktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.