Akören KYK'dan örnek kampanya

Akören KYK'dan örnek kampanya

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Akören Yurt Müdürlüğünde kalan Ali Rıza Ercan MYO Öğrencileri topladıkları botları "Gönülbağı" etkinlikleri kapsamında Belkuyu Köyü İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluşturdu

Akören İlçe Kaymakamı İhsan Maskar, ilçe Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu, KYK Konya İl Müdürü İsa Araba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Baştürk ve KYK Akören Yurt Müdürü Murat Şahin ve yurt personeli ile öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesiyle minik öğrenciler sevindirildi. KYK’lı öğrencilerin küçük kardeşlerine çikolata ikram ettikten sonra tüm öğrenciler için götürdükleri botları hediye ettiler. Öğrencilere botlarını kendi elleriyle giydiren gençler, çocukların duydukları sevinç karşısında mutluluklarını gizleyemediler. Öğrencilerden Zeren Ağdaş, “Küçük kardeşlerimin yüzlerindeki tebessümlerin içtenliği kadar güzel anlatamam duygularımı. İşte mutluluğun fotoğrafı budur. Tek yürek olmak budur. Yardımlaşmanın asaleti budur” diyerek duygulandı. Tüm öğrenciler Bu tür programların tekrarlanasını istiyoruz, vesile olanlara minnetlerini dile getirdiler. Bot Dağıtıma katılan İlçe Kaymakamı İhsan Maskar, “Öğrencilere her dönem değişik faaliyetler yürüten KYK Müdürümüze teşekkür ederiz. Her zaman bu tür farkındalık yaratacak faaliyetlerin destekçisi olduğumuzun bilenmesini isterim” dedi.

dscf9852.jpg

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Akören Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu, öğrencilerimize yönelik olarak düzenlene bu sosyal sorumluluk projesinden dolayı KYK Müdürü ve personeline tebriklerini ileterek öğrencilerin mutluluklarının her şeye değer olduğunu ifade etti.  KYK Konya İl Müdürü İsa Araba; KYK, geçmişinden güç alarak geleceğe daha güvenle yürüyen vefalı bir nesil yetiştirmek için de çalışıyor. Diyerek Yurt Müdürlüğümüz çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Yurt Müdürü Murat Şahin, “Yurtta kalan öğrencilerimizin boş zamanlarını etkin ve verimi kullanmalarına, hayata hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla sosyal, kültürel, sportif ve değişik eğitim faaliyetleri yürüttüklerini bu kapsamda da 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde bu okulun ve anasınıfın dış cephesini öğrencilerle birlikte boyayarak güzel bir görünüme kavuşturduklarını, bu yılda öğrencilerin ayaklarını ısıtarak, velilerin de yüzünü güldürdüklerini, bu tür gönül bağı etkinlikleri ile yeni gönülleri fethi edeceklerini ifade etti İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Baştürk  ve Okul Müdürü Mustafa Fehmi Uysal ise Kış ayına hazırlandığımız bugünlerde çocuklarımız bu yüreği güzel insanlar sayesinde okullarına üşümeden gidip gelebilecekler onları mutlu görmek bizlerde mutlu ediyor. Ayrıca gecen yılda okulumuzu boyayarak bizleri ve öğrencilerimizi mutlu etmişlerdi, Ben emeği geçen tüm girişimci ruha sahip KYK personeli ve öğrencilerini tebrik ediyorum” diyerek duygularını ifade ettiler. Program sonunda öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk ifadeleri herkesi çok mutlu etti.

MESUT TURAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.