Akkanat'tan destek sürecek sözü

Akkanat'tan destek sürecek sözü

Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbeli makamında ziyaret etti

Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti. Akkanat, Selçuk Üniversitesi’nin büyümesine ve gelişmesine olan katkılarının devam edeceğini bildirdi

 

Ziyarete Akkanat Holding Müdürü Cahit Dursun, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çelik ve Eski Dekan Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş de katıldı.  Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel,  “Değerli iş adamı Ali Akkanat’ın ziyaretinden çok memnun oldum. Kendisi Konya’ya ve Beyşehir’e yaptığı önemli katkılarla biliniyor. Görevimden önce olan dostluğumuz bundan sonra da devam edecektir. Katkılarından ve ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

 “SELÇUK’UN GELİŞMESİ BİZİ ÇOK MEMNUN EDİYOR”

Rektör Prof. Dr. Gökbel’e iyi dileklerini ileten Ali Akkanat, “Yeni görevinden dolayı kendisini tebrik ederim. Bugünleri görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Selçuk Üniversitesi’nin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini görmek bizleri çok memnun ediyor. Selçuk Üniversitesi Konya’nın da büyümesine önemli katkılarda bulundu. Bu süreçte biz de elimizden geleni yapacağız. 2015’te tamamlayacağımız yeni binalarımızla Selçuk Üniversitesi için katkılarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 Rektör Prof. Dr. Gökbel’e iyi dileklerini bildiren Ali Akkanat, Selçuk Üniversitesi’nin büyümesine ve gelişmesine olan katkılarının devam edeceğini bildirdi.Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Gökbel, Ali Akkanat’a Selçuklu desenlerin bulunduğu çini tablo ve Selçuk Üniversitesi’nin köstekli saatini hediye etti. Ali Akkanat da Rektör Prof. Dr. Gökbel’ e güzel kararlara imza atması temennisinde bulunarak gümüş dolma kalem takımı armağan etti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.