Akaryakıt zammına tepki gösteren vatandaş: Yemin ederim eski günler daha iyiydi

Akaryakıt zammına tepki gösteren vatandaş: Yemin ederim eski günler daha iyiydi

Türkiye genelinde benzin ve motorine gelen zamlara tepkiler dinmiyor. Osmaniyeli bir vatandaş, " Yemin ederim eski günler daha iyiydi" dedi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde vatandaşlar, benzine bugün gelen 2 lira, mazota da 1 lira 68 kuruşluk zamma tepki gösterdi.

motorin-93993.webp

ESKİ GÜNLER YEMİN OLSUN BUNDAN İYİYDİ

Hüseyin Çalar ise "Eski günlere döneceğiz. Bir at arabası alacağız, at arabanın en azından mazotu yok benzini yok ona devam edeceğiz. Eski günler yine bundan iyiydi. Yemin olsun bundan iyiydi. Şimdi ben bununla 200 liralık mazot alıyorum nereye gidip geleceğim ben bununla? 200 liralık mazot ile. Nereye gidip geleceğim? Binsen olmuyor binmesen olmuyor ne yapacağız? Ne yapalım yani binmeyelim mi? Ne yapalım?" dedi.

benzin-222.webp

"HER GÜN ZAM! ALLAH'TAN KORKUN"

Çiftçi Ertuğrul Akan "Her gün zam her gün zam çiftçi bunun altından kalkamaz oldu, Allah'tan korkun. Hiç mi düşünmüyorsunuz bu çiftçinin girdisini. Nasıl eksin buğday? Nasıl eksin mısır? Ekmeyecek kimse. Hele de Mısır'da beklenti düşük olursa bak sen. Bitti bitti Türkiye bitti, benim gözüm de bitti" diye konuştu. Başka bir vatandaş ise "Alamaz olduk bu ne ya? 50 lira olsun da bari düz olsun başı" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum