Akaryakıt ilk kez bu seviyeyi gördü! Yeni tahmin korkuttu

Akaryakıt ilk kez bu seviyeyi gördü! Yeni tahmin korkuttu

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeyle birlikte benzin fiyatına yeni bir zam daha gelirken zamların devam edeceği belirtildi. Yeni zam tahmini ise herkesi korkuttu.

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını vatandaş takip ediyor. Okulların kapanmasıyla aileler memleketlerine ziyarete ya da tatile gitmek maksadıyla yollara döküldü. Tatilin en büyük masraf kısmı ise akaryakıttan oluşuyor.

zamlar-akarlakit.jpg

Türkiye'de benzin ve motorine gelen dev zamlardan milyonlarca araç sahibi etkileniyor. Seçim zamanı 20 lira seviyelerinde olan benzin ve motorin fiyatı kısa sürede 40 liraya dayandı. Son olarak dün gece benzinin litre fiyatına 2 lira zam geldi.

zam-atmosferi.webp

Zamla birlikte benzinin litre fiyatı bazı illerde 37 lirayı aştı. 60 lira yakıt deposu olan bir otomobilin yakıt tankını doldurmanın bedeli ise 2 bin 220 lira oldu. Edinilen bilgiye göre güncel gelişmelere bağlı olarak Türkiye'de benzin ve motorine yeni zamlar gelecek.

yeni-zamlar-dev-zamlar.jpg

Bahsi geçen bu zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatının kısa süre sonra 40 lirayı aşabileceği belirtiliyor. Bu tahmin araç sahiplerini korkuttu.

zam-benzin.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum