Akademi Koordinatörü Taner Ay: Mutlu ve umutluyuz 

Akademi Koordinatörü Taner Ay: Mutlu ve umutluyuz 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun daha önce yaptığı açıklama doğrultusunda  Konyaspor U19 takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgeleri, Sağlık Bakanlığı ve TFF Sağlık Kurulu’nun açıkladıkları Covid-19 Salgını Nedeniyle Uygulanacak Tedbirler ve Talimatlar eksiksiz yerine getirilerek TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü kontrolünde U19 Gelişim Ligleri 13 Mart tarihinde oynanacak müsabakalarla başlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun daha önce yaptığı açıklama doğrultusunda  Konyaspor U19 takımı hazırlıklarını sürdürüyor.
Tedbirler ve talimatlar doğrultusunda sezon hazırlıklarının sürdürüldüğünü kaydeden Akademi Koordinatörü Taner Ay, “A takım kadrosunda çalışmalara katılan oyuncularımızın yanında, 1922 Konyaspor’a ve üst liglere verdiğimiz oyuncularımızın bize kazandırdığı moral ve motivasyon ile çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor.  Son bir yıl içinde çor zor şartlar yaşadık. Tüm Dünyayı etkisi altına alan bu zor durum karşısında bizler elimizden geldiği kadar genç kardeşlerimiz hazır tutmaya ve onların gelişimlerine katkı sağlamaya gayret ettik. Federasyonumuzun talimatları doğrultusunda Kulübümüzün imkanlarını kullanarak gereken tüm çalışmaların antrenör arkadaşlarımız ile birlikte yapmaktayız” dedi.
Diğer yaş guruplarında çalışmaların yine Türkiye Futbol Federasyonunun Tedbirler ve talimatları doğrultusunda sürdürüldüğünü kaydeden Akademi Koordinatörü Taner Ay, “U14,U15,U16,U17 Akademi Ligleri ise Pandeminin seyrine göre sağlık kurulunun alacağı karar neticesinde belirlenecek. Ancak genç futbolcularımızın gelişimlerini doğru oranda sürdürebilmeleri ve lig atmosferine hazır olmaları antrenörlerimiz yoğun gayret göstermekteler.
Bu yaş guruplarımızda antrenmanlarımız belirlenen programlar dahilinde ara vermeden devam ediyor” dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.