AK Parti'nin Bozkır ve Hadim kongreleri

AK Parti'nin Bozkır ve Hadim kongreleri

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın ilçe kongreleri devam ediyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın ilçe kongreleri devam ediyor. Bu kapsamda Bozkır ve Hadim ilçelerinin de kongreleri gerçekleştirildi. Tek listeyle gerçekleşen seçimlerle birlikte mevcut ilçe başkanları “yola devam” dedi.AK Parti Konya İl Başkanlığı 4. Olağan İlçe Kongreleri kapsamında Bozkır ve Hadim ilçelerinde seçim heyecanı vardı. İlk kongresini Emirgazi ve Halkapınar ilçelerinde gerçekleştiren AK Parti İl Teşkilatı, Bozkır ve Hadim ilçelerinde de tek listeyle seçim yaptı.

Kongreye Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Kerim Özkul, 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yazlık, Ertuğrul Uslu, Mustafa Varol, Mehmet Akif Göksu ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sorgun: “Birlik ve beraberliğimiz göz dolduruyor”

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in koordinesinde gerçekleştirilen kongrede açılış konuşması yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, kongrenin Bozkır ve Hadim ilçelerinin yanı sıra Konya’ya hayırlı olmasını diledi.

Sorgun şunları kaydetti:

“AK Parti Konya İl Teşkilatı olarak ilçelerimiz için kongre sürecini önceki gün Emirgazi ve Halkapınar ile başlattık. Hizmete talip olan arkadaşlarımızın tek liste ile girdikleri bu seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde ilçe başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve il delegelerimiz seçilmiştir. Bu tabloyu bugün de  Bozkır ve Hadim ilçelerinde görmekteyiz. Hamdolsun ki yine tek liste ve birlik beraberlik görüntüsü var. Teşkilat mensuplarımız da çok iyi bilmektedir ki bu bir gönül işidir, bu bir hizmet yarışıdır. Bu millete sevgi besleyen, birlik ve beraberliğine önem veren, ülkemizin değişen dünya konjoktüründe söz sahibi olmasını isteyen teşkilat mensuplarımızın tembellik yapmak, dinlenmek ve bugünün işini yarına bırakmak lüksü yoktur. Şükürler olsun ki bizim teşkilatlarımız hizmet yarışında bir adım önde olmak isteyen gönül elçileriyle doludur. Bu makamlara talip olan arkadaşlarımız bilmektedir ki önemli olan makamlar değil bu makamı dolduran kişilerin milletimize ne denli hizmet ettiğidir. Kimi başkan ve yönetimlerimiz görevlerine devam edecek, kimisi ise değişecek. Ancak şunu çok iyi biliyoruz ki bu makamlar vebali olan millete hizmet yerleridir.” dedi.

Özkul: “AK Parti ülkemizin çehresini değiştirdi”

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul da kuruluşundan bugüne kadar desteklerini esirgemeyen AK Partililere teşekkür etti.

Konuşmasında sivil anayasaya değinen Özkul, “Biliyorsunuz partimizin 9. İktidar yılını tamamladık. Bu süreç içerisinde sağlıktan, eğitime, ulaşımdan, tarıma her alanda birçok köklü hizmetlere imza attık. Sağlıkta devrim yaptık. Şimdi 2023 vizyonuyla yeni bir sürece giriyoruz. Hedeflerimizin başında yüce milletimizin kabul edebileceği insan hak ve özgürlüklerine, dini inançlarına saygılı, milletin benimseyeceği sivil bir anayasayı bu asil millete hediye edeceğiz. Önümüzdeki süreç çok önemli. Bu konuda sizlerin büyük desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Kabakçı: “Devlet ve millet buluştu”

AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakcı da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti iktidarı ile Türkiye'de çok şeyin değiştiğini söyledi.

Devletle milletin buluştuğunu belirten Kabakçı,“Bu buluşma ile büyük bir lider bölge ülkesi oluştu. Bu çalışmalar da gösteriyor ki millet AK Partinin arkasında durmaya devam ediyor. Oy oranları da bununun delilidir. Millet neden AK Parti’yi tercih ediyor? AK Parti ile neler değişti? Bunların cevabı çok basit. Değişmeler devam edecek. Allah izin verirse Ankara ile bağladığımız hızlı treni Manavgat’a da bağlayacağız. Şu anda Mavi tünelde bin 54 metrelik mesafe kaldı. İnşallah Genbos’tan aldığımız suyu önce Beyşehir gölüne oradan Suğla depolama alanına daha sonra Apa’ya daha sonra da Hotamış Depolama Alanı’na indireceğiz. Yer altı sularını kontrole almak bizim boynumuzun borcu. Hava alanları konusunda büyük çalışmalar var. Yeni apronumuz yapıldı. İnşallah yeni terminalimizin inşaatıda en kısa sürede başlayacak. Yeni hastanelerimizin planları yapılıyor. Numune Hastanesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yani AK Parti çalışıyor, ülkemiz büyüyor” diye konuştu.

Başkanlar güven tazeledi

Yapılan konuşmaların ardından Hadim ve Bozkır seçimlerine geçildi. Tek liste ile gerçekleşen seçimde Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ve Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel yeniden göreve getirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.