Ak Parti'li Yurttaş: Büyükşehir İle Orman Köyleri Haklarını Kaybetmeyecek

Ak Parti'li Yurttaş: Büyükşehir İle Orman Köyleri Haklarını Kaybetmeyecek

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla orman köylerinin haklarının kaybolmayacağın belirtti.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla orman köylerinin haklarının kaybolmayacağın belirtti. Yurttaş, aynı hakları koruyacakları gibi bu köylerin daha çok hizmet alacağını belirtti.

Muzaffer Yurttaş, Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yeniköy ve Çaypınar köylerini ziyaret etti. Yurttaş, burada yaptığı konuşmada, Manisa’nın 2014 yerel seçimleriyle büyükşehir olmasından dolayı orman köyleriyle ilgili yararlanılan hakların sona ereceği şeklinde değişik yerlerde spekülasyonlar yapıldığını hatırlattı. Bunun kesinlikle doğru olmadığını belirten Yurttaş, "Manisa, büyükşehir olduktan sonra orman köyleri mevcut haklarını yitirmeyecekler. Hatta aksine daha fazla hizmet alacaklar. Bu, bütün ayrıntılarıyla Büyükşehir Belediyeler Yasası'ndaki ilgili maddede belirtilmiştir. Orman köylerimizi diğer köylerimize göre daha şanslı köyler olarak görüyoruz. Bu köylerimizin tapu sorunları vardı onları da yakından takip ediyoruz ve kısa bir süre içerisinde tapu sorunları çözülecek." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.