Ak Parti'li Yavilioğlu: Hamaset Yerine Hizmete Dayalı Bir Anlayış İçindeyiz

Ak Parti'li Yavilioğlu: Hamaset Yerine Hizmete Dayalı Bir Anlayış İçindeyiz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, "Hamaseten yapılan siyaset anlayışından uzak hizmete dayalı herkesi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz ve öyle de kalmaya devam edeceğiz.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, "Hamaseten yapılan siyaset anlayışından uzak hizmete dayalı herkesi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Bu yapılan çalışmalar da icraatlerimizin en küçük göstergesi." dedi.

Cengiz Yavilioğlu, ilçe gezileri kapsamında Aşkale'yi ziyaret etti. Yavilioğlu, vatandaşların problem ve isteklerini dinleyip, ziyaretlerde bulundu.Partisinin Aşkale teşkilatı ile Aşkale Belediyesi'ni de ziyaret eden Yavilioğlu, ilçenin problemleri hakkında bilgi aldı. Yavilioğlu, daha sonra Çiftlik, Yeniköy mahalleleri ile Akören köyüne geçti. Yapımı devam eden köy yolu hakkında da yetkililerden bilgi alan Yavilioğlu, "İktidarımız halkımıza hizmet için vardır. Hamaseten yapılan siyaset anlayışından uzak hizmete dayalı herkesi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Bu yapılan çalışmalar da icraatlerimizin en küçük göstergesi." dedi.

Ramazan ayının manevi ikliminin yaşandığı bu ayda İslam inancının herkesi kucakladığına dikkat çeken Yavilioğlu, "İnancımız birlik ve beraberliğimizin harcıdır. Artık bu ülke insanı AK Parti iktidarı döneminde yapılanların farkındadır. Ülkeyi germek, insanımızı ayrıştırmak isteyenlerin bu ülke insanının bizlere vermiş olduğu desteği bir kez daha görmüştür. Son 10 yıllık iktidarımızda başta ekonomi olmak üzere; ulaşım, sağlık ve diğer sektörlerde yapılanları halkımız gördü ve 2023 yılı ile hedeflediğimiz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğimizi de görecektir. Bu halkın iktidarında ve hakkı tesis eden bir anlayışla oldu." ifadelerini kullandı. Yavilioğlu, daha sonra köylülerle bir araya gelerek problemlerini dinleyip, çözüm noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini kaydetti.

Türkiye'nin son 10 yılda AK Parti iktidarı döneminde büyük bir sıçrama yaşadığına ancak bunun bazı kesimleri rahatsız ettiğine de vurgu yapan Cengiz Yavilioğlu, "Birileri bölgede ekonomisi büyük, bölgeye hâkim bir Türkiye istemiyor. Bu bölge artık huzur istiyor. Geçmişte kardeşliği tesis etmiş, beraberce yaşamış ve bundan sonra da yaşama arzusu içerisinde olan bu insanların birlikteliğini AK Parti iktidarı tesis etmek için mücadele etmiştir. İşte birilerinin rahatsızlığı da bunu içindir." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.