Ak Partili Soylu: İstanbul'da Sarıgül Ya Da Başka Bir İsim Seçilemez

Ak Partili Soylu: İstanbul'da Sarıgül Ya Da Başka Bir İsim Seçilemez

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Süleyman Soylu, parti olarak yaptırdıkları anket sonuçlarına göre İstanbul'dan Sarıgül'ün ya da bir başka ismin seçilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Süleyman Soylu, parti olarak yaptırdıkları anket sonuçlarına göre İstanbul'dan Sarıgül'ün ya da bir başka ismin seçilmesinin mümkün olmadığını söyledi. Soylu, İstanbul'un CHP'den ürktüğünü de iddia etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 30.'su düzenlenen Modef Expo Fuarı'nın açılışına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK parti İnegöl İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Soylu, basın mensuplarının gündem ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

KIZILCAHAMAM KAMPI ÇOK BAŞARILI GEÇTİ
Kızılcahamam'da gerçekleştirilen kampın 21. sini düzenlediklerini belirten Süleyman Soylu," Gerek yerel seçimlerle ilgili, gerekse de önümüzdeki dönemle ilgili hazırlıklar görüşüldü. Oldukça başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Kendimizi toparlayıp daha da güç kazandık." diye konuştu.

VERGİSİZ ASGARİ ÜCRET İÇİN MUTABAKAT ŞART
Asgari ücretten vergi alınmaması konusunda çalışma başlattıklarını ifade eden Soylu, bu 60 maddelik Anayasa değişikliği içerisinde yer almaktadır. 4 siyasi partinin mutabakat sağlaması durumunda asgari ücretten vergi kalkabilir." dedi.

İSTANBUL HALKI CHP'DEN ÜRKÜYOR

AK Parti olarak İstanbul'la ilgili hiçbir endişelerinin bulunmadığını vurgulayan Soylu şöyle konuştu: "Ben Sarıgül'e 'hayırlı olsun' diyorum. İnşallah centilmence ve İstanbul halkının menfaatine bir seçim olur. Ancak İstanbul'da Sarıgül veya herhangi bir başka isim seçilemez. Bunu yaptırdığımız araştırmalara dayandırıyorum. İstanbul CHP'den ürküyor. İstanbul halkı hizmeti getirenin yani, AK Parti'nin yanında olacaktır."
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.