Ak Partili Şimşek’in Bulanık Ziyareti

Ak Partili Şimşek’in Bulanık Ziyareti

MUŞ (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, “Biz diyoruz bu topraklarda beraberce, kardeşçe, huzurlu bir şekilde yaşayalım” dedi.Milletvekili Mehmet Emin Şi...

MUŞ (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, “Biz diyoruz bu topraklarda beraberce, kardeşçe, huzurlu bir şekilde yaşayalım” dedi.

Milletvekili Mehmet Emin Şimşek; beraberindeki Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün ve partililerle AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı Mart Ayı Dayanışma Meclisi toplantına katıldı. AJ Parti Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut ve AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergül’ün yaptığı açılış konuşmasının ardından Mehmet Emin Şimşek kürsüye çıktı. AK Parti’nin daha güzel hizmetler getirebilmek için teşkilatlarıyla, kadrolarıyla birlikte büyük bir çaba içerisinde olduğunu ifade eden Şimşek, dayanışma toplantılarının amaçlarından birisinin de bu olduğunu söyledi. Bu sefer ki gelişinde Bulanık’ı daha canlı ve coşkulu gördüğünü belirten Şimşek, “Bulanık, Muş’un en büyük ilçesi ve en güzel ilçesi. İnşallah hep beraber, gayretle el vererek Bulanık’a faydalı hizmetler getirmek için beraber çalışacağız. Muştaki 420 bin insana birebir ulaşmak, onları dinlemek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Birbirimize inanarak, birbirimize güvenerek bu yolda yürümeliyiz. Önce biz insanız, sonra Müslümansız. Hiç birimizin bir diğerinden üstünlüğü yoktur. Bizi farklı yaratan rabbimiz, bizden daha iyi bilir. Onun için bizleri farklı yaratmıştır. Biz bütün farklılıklara bu gözle bakıyoruz. Onun için dini, dili, rengi, düşüncesi ne olursa olsun hiç kimsenin ölmesini istemiyoruz. Hiçbir ölüm iyi değildir, hiçbir ölüm kutsal değildir. Her çocuk bizim için önemlidir. Her ölen çocuğun bir anne babası vardır. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İşte Ankara merkezinde suçsuz günahsız sivil 37 insanımız katledildi. Ne gerek var bunlara, kim yapmışsa yanlış yapıyor ve kim yapmışsa yanlış yapmış diyebilmeliyiz. Demesek o vebale ortak olmuş oluruz. Biz diyoruz bu topraklarda beraberce, kardeşçe, huzurlu bir şekilde yaşayalım. Huzur ve istikrar olduktan sonra buraya her türlü hizmet gelir. Rabbim bu baharı, rabbim bu yılı buraya huzuru getirmeyi nasip etsin” dedi.

Toplantıda söz alan köy muhtarları ise çözüm sürecinin tekrar başlatılması istediler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.