Ak Partili Milletvekili Sinema Filminde Oynayacak

Ak Partili Milletvekili Sinema Filminde Oynayacak

Kullanılan gerçekçi silahlar ve aksiyon sahneleriyle Türkiye’de bir ilk olarak gösterilen aksiyon sinema filmi ‘Oklarla Dans’ta AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu, İçişleri Bakanı rolüyle yer...

Kullanılan gerçekçi silahlar ve aksiyon sahneleriyle Türkiye’de bir ilk olarak gösterilen aksiyon sinema filmi ‘Oklarla Dans’ta AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu, İçişleri Bakanı rolüyle yer alacak.

‘Oklarla Dans’ filminin oyuncu ve yönetim ekibi, İhlas Haber Ajansı’nı ziyaret etti. Sahneleri, Türkiye, Azerbaycan ve Yunanistan’da çekilecek olan film konusunu ise mafya ve devlet içerisindeki oynanan gizli oyunlardan alıyor. AK Partili Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu’nun da oynadığı film, gerçekçi sahneleriyle dikkat çekiyor. Türkiye’de spor anlamında önemli başarı elde etmiş kadın sporcuların da rol aldığı filmin önümüzdeki aylarda vizyona girmesi bekleniyor.

Filmin yapımcısı, yönetmeni ve senaristi Mustafa Şahin, filmde savunma sanatında başarı elde etmiş oyuncuların rol aldığını söyleyerek, “Daha önce Türkiye’de savunma sanatlarında başarı elde etmiş bayan karakterlere yeteri kadar önemli verilmedi. Film 10 ana karakterden oluşan bir aksiyon filmi. Bu filmde birçok sahneyi gerçekçi olarak düşündük. Dövüş karakterleri gerçek filmimizde. Gerçek silahlar kullanılacak filmde. Medya patronunun suikasta uğradığı sahne var. O medya patronunun sevgilisi rolünde de Tuğba Özay oynayacak. Film siyaset içermiyor ama toplumun kanayan yarasına el basan bir film olacak” dedi.

AK PARTİLİ VEKİL FİLMDE İÇİŞLERİ BAKANI OLACAK

Filmde içişleri bakanı olarak rol alacak olan AK Parti Kütahya Hüseyin Tuğcu, film teklifinin kendisine geldiğinde şaşırdığını ifade ederek, “Bana geldiklerinde bakan rolünde birisine ihtiyacı olduklarını söylediler. Ben milletvekiliyim bakanlık yapmadım. Önemli bir görev bakanlık görevi de. Özellikle senaryodaki rolü benim çok ilgimi çekti oynadığım karakterin. Benim siyasi kimliğimin yanı sıra sosyolog, eğitim bilimci ve ilahiyatçı bir kimliğe sahibim. Aynı zamanda Alevi kökenliyim, Türkmen Alevisiyim. Ben yapımcı ve yönetmen arkadaşımız Mustafa Şahin Bey’e destek vermemiz gerektiği için buradayım. İşin özeti, sanat insan ve toplum içindir. Fakat bu sanat zaman farklı alanlarda farklı şekillerde kullanılmış. Bizim toplum olarak bu tarz filmlere ihtiyacımız var” diye konuştu.

ŞEYH ŞAMİL’İN TORUNU FİLMDE GENERAL ROLÜNDE

Filmde general rolünde oynayan Şeyh Şamil Arslan Ömer, filmi ve projeyi Mustafa Şahin ile birlikte yönettiklerini ifade ederek, “Oklarla Dans, dünya üzerinde ve belirli bölgelerde yapılmış olan polis, mafya arasındaki gizli ilişkileri ve sansasyonel ilişkilerin sergilendiği bir film. Ben de orada general rolündeyim. Dışarıdan bir emanet getiriyorum film içerisinde. Bu film, ülkemizde farklı bir konseptle ve gerçekçi olarak çekiliyor. Bu film dünyanın belirli bölgelerinde ve ülkelerde de gösterilecek ve bu ülkelerde de çekimler olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.