AK Partili kadınlar şenlikte buluştu

AK Partili kadınlar şenlikte buluştu

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Şenlik Havasında AK Kadınlar Bir Arada’ programı Kılıçarslan Meydanı’nda yapıldı.

Kılıçarslan Meydanı’nda ‘Şenlik Havasında AK Kadınlar Bir Arada’ temasıyla düzenlenen programa AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayları Meryem Göka, Saadet Armağan Güleç Korumaz, Hümeyra Saçkesen, il kadın kolları üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Büyük bir coşkuyla karşılaştıklarını söyleyen 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Meryem Göka, “Harika bir buluşma oldu. Hanımların enerjisi inanılmazdı” dedi.

Konya'da kadın kollarının aktif bir şekilde sahada çalıştığını dile getiren 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz ise, “Burada gönül bağı olan, bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

Kadın kollarının özveriyle çalıştığını belirten 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen ise, “Kadının elinin, yüreğinin değdiği her şey güzelleşiyor” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.