Ak Parti’li Çalapkulu: “yetkilileri Paralel Konusunda Duyarlı Olmaya Davet Ediyoruz”

Ak Parti’li Çalapkulu: “yetkilileri Paralel Konusunda Duyarlı Olmaya Davet Ediyoruz”

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kentteki yetkilileri paralel yapı ile mücadele konusunda daha hassas olmaya davet ettiklerini belirtti.AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, k...

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kentteki yetkilileri paralel yapı ile mücadele konusunda daha hassas olmaya davet ettiklerini belirtti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kentte paralel yapıya ilişkin yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Paralel yapının ülke üzerinde kirli emellerinin bulunduğunu aktaran Çalapkulu, "Türkiye AK Parti ile son 14 yılda ülkede büyük hizmetler gerçekleştirildi. Ekonomiden ulaşıma, eğitimden sağlığa kadar tüm alanlarda ilimizin de içinde bulunduğu tüm illerde kalkınma hamlesi başlatıldı. Nitekim dış politikada da tarihin ve coğrafyanın bize yüklemiş olduğu sorumluluklar bulunmaktadır. Bundan hareketle tüm mazlumların vicdanının sesi olan Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu irade ile bugün İslam ülkeleri tarafından lider olarak görülüyor. Ancak tüm bunları hazmedemeyen Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olan paralel terör örgütü şu an diğer terör örgütleri ile el ele kol kola, gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Paralel yapının ülkemize vermek istediği zarar tabir yerindeyse bizleri sıyırıp geçmiştir. Bu da Sayın Cumhurbaşkanı’mızın feraseti sayesinde gerçekleşmiştir. Paralelle mücadele bizim vazgeçilmezimizdir. Biz de bu işin yerel ayağını oluşturacağız. Paralel yapının, kırmızı kitaba girdiği günden itibaren, legal görünümlü illegal yapı üzerine kararlılıkla gitmesi gereken yetkililer, yetkilerini kullanmayıp neyi hedefliyorlar? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde durduğu ve ülkemizin istikbaline kast etmek isteyen örgütün bitmesi için yetkililer neden pasif kalıyor? Biz bunların ne yapmak istediğini gayet iyi biliyoruz. Bunların oyunlarını görüyor ve tedbirlerimizi alıyoruz. Gerçekte kim mücadele ediyor, kim mücadele ediyor gibi görünüp bir üst makama geçmek istiyor, bunları da görüyoruz. Emniyet ve yargı içinde çöreklenen, kamufle olup kendilerini bukalemuna çeviren yaratıkların da takipçisiyiz. Elimizdeki bilgileri güven duyduğumuz yetkililer ile paylaşıyor, paylaşmaya da devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızın yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.