Ak Partili Bozkurt: Suriye’de İran’ın Da Desteğiyle 100 Bin Kişi Öldürüldü

Ak Partili Bozkurt: Suriye’de İran’ın Da Desteğiyle 100 Bin Kişi Öldürüldü

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Suriye’de İran’ın da desteklediği Esed güçlerinin iktidarda kalma uğruna 100 bin insanı öldürdüğünü söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Suriye’de İran’ın da desteklediği Esed güçlerinin iktidarda kalma uğruna 100 bin insanı öldürdüğünü söyledi. Bozkurt, emperyalist güçlerin isteği üzerine, yangının hem Suriye hem de Mısır’da acımasızca devam ettiğini kaydetti.

AK Parti Mut ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programında konuşan Milletvekili Nebi Bozkurt, Mısır’da insanlık ayıbı yaşandığını aktardı. Demokratik yollarla iktidarda olan bir hükümetin darbe ile alaşağı edildiğine dikkat çeken Bozkurt, “Avrupa ve Amerika bu duruma sessiz kalıyor. Buradaki temel amaç ise İsrail’in sahasını genişletmek. Yüzlerce insan öldürüyor. Dünya hiçbir şey olmamış gibi seyrediyor. Bizim şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Türküyle, Kürdiyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Arabıyla, hep birlikte ülkemizin birliği için hizmet vereceğiz. Ve birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.
Bir takım milletlerin Müslüman ülkelerin zenginliklerinin üzerine gittiğini anlatan Bozkurt, “Artık Müslümanların kendi teknolojisini üretmesi gerekir. Bugün Türkiye çok iyi durumda. Şuanda yüzde 50 kendi silahımızı biz üretiyor. Emperyalist güçler, Müslüman ülkelerdeki petrol ve enerji yatırımları olduğu sürece üzerlerine giderler. Onun için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız.” diye konuştu
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.