Ak Parti’den Tekerlekli Sandalye Yardımı

Ak Parti’den Tekerlekli Sandalye Yardımı

AK Parti Diyarbakır Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı’nca, Bağlar ve Yenişehir ilçelerindeki engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.Dağıtım törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bir...

AK Parti Diyarbakır Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı’nca, Bağlar ve Yenişehir ilçelerindeki engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Dağıtım törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Birim Başkanı Necla Uysan, ilçe başkanları ve yöneticileri ile engelli vatandaşlar katıldı. Uysan, “AK Parti olarak engelli vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısına merhem olmaya çalışıyoruz. Hükümetimiz istihdamlarının teşviki ve kolaylaştırılması hususunda Engelli vatandaşlarımıza her türlü desteği veriyor. Engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamlarını sürdüren, üreten ve toplumda faydalı birer bireyler olan bir dünyanın oluşması kapsamında engellilere her türlü desteği vermek hizmetlerin en hayırlısıdır, AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak engelli vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizde onların hayatlarını belki biraz daha kolaylaştırabilme adına ‘Sevgi Engel Tanımaz’ diyoruz ve tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdik. "Bu tür faaliyetlerin olmasına sebep olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.