Ak Parti'de Siyaset Akademisi eğitimleri sürüyor

Ak Parti'de Siyaset Akademisi eğitimleri sürüyor

AK Parti Konya İl Teşkilatının koordine ettiği Siyaset Akademisi eğitimleri devam ediyor

AK Parti Konya İl Teşkilatının koordine ettiği Siyaset Akademisi eğitimleri devam ediyor.
AK Parti Konya İl Teşkilatı ve AR-GE Birim Başkanlığı tarafından yürütülen “Lider Ülke; Türkiye” ana temalı Siyaset Akademisi dersleri devam ediyor. Kişisel gelişim, hafıza teknikleri ve hızlı okuma gibi konularda uzman Abdülkadir Özbek, katılımcılarla bilgilerini paylaştı.
Özellikle siyasetçilerin tanıştıkları insanların niceliği bakımından isimleri aklında tutmasının zor olduğunu dile getiren Abdülkadir Özbek, “Siyasiler günde neredeyse yüzlerce insanla tanışıyor. Bu yüzden çoğunun isimlerini unutabiliyor. Fakat tanıştığınız biri ile aylar sonra ya da yıllar sonra karşılaştığınızda eğer ona ismi ile hitap edebilirseniz, bu hem karşınızdaki için hem de kendiniz için çok önemli bir artı avantaj sağlar. Bunun için siyasetçilerin bazı teknikleri bilmesi gerekiyor” dedi.
Öğrencilerin derste sıkılmalarının asıl sebebinin hızlı okuma tekniklerinin uygulanmaması ve öğretmenlerin dersleri hikayeleştirerek anlatmaması olduğunu söyleyen Özbek, “Öğrencilerimize tavsiyem, hızlı okuma tekniklerini öğrensinler, bu derslerini daha hızlı ve daha fazla anlamalarını, sonuç olarak da notlarını yükseltmelerini sağlayacaktır. Yine öğretmenlerimizin dersleri hikayeleştirerek ya da farklı tekniklerle anlatması, öğrencileri derslere daha yakınlaştıracaktır” diye konuştu.
Eğitimin sonunda AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar, katkılarından dolayı Özbek’e teşekkür ederken günün anısı olarak da bir hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.