‘AK Parti ve belediye   metroda net değil’

‘AK Parti ve belediye metroda net değil’

AK Parti'nin Konya metro projesi konusunda net olması gerektiğini dile getiren DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca, “İktidar, anladığımız kadarıyla metro projesini iptal etmenin egzersizini yapıyor” dedi

DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca, beraberindeki ekiple Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, İstihbarat Şefi Emre Özgül ve Editör Erkant Uysal’ı ziyaret etti. Seyit Karaca, ziyarette yerel seçim için yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

SIKILMADIK EL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Konya'nın birçok sorunu olduğunu söyleyen DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca, “Bu şehirde alt yapı problemi fazla” dedi. Trafik sıkışıklığından ve toplu ulaşımda yaşanan mağduriyetlerden bahseden Karaca, “Yıllardır sözü verilen metro projesi hayata geçirilemedi. AK Parti ve belediye bu konuda net değil. Metro projesini iptal etmenin egzersizini yapıyor. Biz, sorunları da biliyoruz, çözüm önerilerimiz de hazır. Yerel seçimde DEVA Partisi olarak büyük bir çıkış yakalayacağız inşallah. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bizim amacımız doğruları söylemek. Zaten biz, bu prensiple yola çıktık. Gerçekten bu şehre dair çok söyleyeceklerimiz var. Şehrimizi her bir vatandaşımız için 'yaşanabilir, sağlıklı, huzurlu bir şehir' yapmak niyetiyle çıktığımız bu yolda tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Karaca, dönüşüm projelerinin çok yavaş sürdüğünü belirterek, şehrin genelindeki bir çok alt geçit ve üst geçitlerde planlama ve mühendislik sıkıntıları olduğunu kaydetti.

Ben değil, biz fikrinin önemine değinen Karaca, şehrin ortak akılla yönetilmesi gerektiğini kaydetti.

BÜYÜKEKEN KARACA'YA BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca'ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.