AK Parti seçim startını verdi

AK Parti seçim startını verdi

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 46. İlçe Danışma Meclisleri sürüyor. İl Teşkilatı, 2 günde 28 ilçede danışma meclisi gerçekleştirdi.

AK Parti seçim startını ilçelerde verdi. Toplantılarda ana gündem ise 7 Haziran Seçimleri, koalisyon görüşmeleri, erken seçim ve hazırlıkları ile artan terör saldırılarıydı.Cumartesi günü 15 ilçeye çıkarma yapan İl Teşkilatı, Pazar günü de 13 ilçede danışma meclislerini gerçekleştirerek 2 günde 28 ilçede toplantılarını tamamlamış oldu.  Geniş katılımlı olarak yapılan toplantılara milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat; Altınekin, Cihanbeyli, Kulu, Çeltik, Tuzlukçu ve Yunak İlçe Teşkilatları tarafından organize edilen danışma meclislerine katıldı. Teşkilat çalışmaları ve ülke gündemini değerlendiren İl Başkanı Musa Arat, “Önümüzdeki 70 günlük seçim sürecinde AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelişi için çabalayacağız” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da, “MHP ve CHP’nin tavrı bir koalisyon kurmayı mümkün kılmadı. 7 Haziran’da temel hedef ülkenin güven ve istikarını bozmaktı. Biz, bunu seçim süreci boyunca anlatacağız ve koalisyonlar yerine vatandaşımızdan yine tek başına iktidar yetkisi isteyeceğiz” diye konuştu.

TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEĞİZ

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, de ülke gündemini değerlendirdiği konuşmasında, muhalefete yüklendi. “Bu ülkede iktidar var ama iktidar kadar önemli görev üstlenen muhalefet maalesef yok” ifadelerini kullanan Etyemez, “Bakın, CHP ve MHP’nin tutumları yüzünden ülkemiz ne hale geldi. Bunların ülke diye bir dertleri yok ki. Onların tek derdi AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımızı yıpratmak” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ise “Şimdi yeni bir seçime gidiyoruz. Ülkemizin büyük güç olması için çıktığımız yolda başımıza terör belası çıktı. Ama unuttukları bir şey var. Bu coğrafya, sevgi ve kardeşlik coğrafyasıdır. Kim olursa olsun tüm vatandaşlarımız bizim için eşittir ve kimse ötekileştirilmemiştir. Onun için bu coğrafyanın engin kardeşlik hukuku ve hoşgörüsü, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları boşa çıkaracaktır. Onun için de yeni dönemde yeniden güven ve istikrar için tek başına iktidara gelmemiz şart” açıklamasında bulundu.  AK Parti Konya Milletvekili Rüveyde Gülseren Kozak Işık da, teşkilatlar olarak 7 Haziran gününe kadar çabaladıklarını, ancak tek başına iktidar olma yetkisini alamadıklarını hatırlattı. Işık, “Bunu çok ciddi bir başarısızlık olarak görmemek lazım. Cumhurbaşkanımızın da defaatle söylediği gibi kaderin üstünde kader vardır. Biz, çalışıp gayret göstereceğiz ve tevekkül edeceğiz. Bundan sonra da sadece siyaset gözüyle bakmadığımız bu dava için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz, AK Parti’nin bu ülke için büyük bir şans olduğunu iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.