AK Parti Konya'da kongre heyecanı: Hasan Angı yeniden başkan

AK Parti Konya'da kongre heyecanı: Hasan Angı yeniden başkan

AK Parti Konya İl Teşkilatı 7. Olağan kongresi Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hasan Angı, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongreye Eski başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve yeni yönetimi, AK Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

adsiz1.jpg

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Konya 7. Olağan İl Kongresine videokonferans yöntemi ile bağlandı. Erdoğan, şunları söyledi: 2023'te bir başka seçim yaşayacağız. Her yerden bir başka inşallah heyecan doğuracağız. Hiç endişeniz olmasın. Biz dimdik ayaktayız. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Ne diyor Rabbimiz... 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiz. Onlar diridirler. Ancak siz bilemezsiniz.' İşte bütün mesele bu. Biz kendimize bakacağız. Biz ne olacağız. Türkiye'nin 81 vilayetinde hepsinde de eğitimde sağlığa adaletten güvenliğe spordan sosyal desteklere kadar her konuda belli standartların üzerinde hizmet alıyor. Bir tarafta SİHA, bir taraf İHA öbür tarafta Ayasofya. Gençliğimizin rüyasıydı bunlar. Şimdi gerçekleşti. Terör örgütünün başını artık tamamen ezmek boynumuzun borcu haline gelmiştir. Bu terör örgütünün son mensubunu da etkisiz hale getirene kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. İnşallah o gün yakındır. Sınırlarımız içinde bitme noktasına getirdik. Irak sınırlarında teröristleri kıskaca alıyoruz. Bir gece ansızın her yerde teröristlerin tepesine binecek güce, imkana sahibiz. Teröristler güvendikleri dağlara kar yağdığını birer birer bilmelidir. Yakında terör örgütünün tutunacak hiçbir dalı kalmayacak.”

adsiz3.jpg

KONYA'DA HİZMETLER BEREKETLİDİR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bugün kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongreler önemli birer fırsattır. Bugüne kadar teşkilatlarımızda çalışmış tüm teşkilatçılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Güven tazeleyen Hasan Angı'ya başarılar dileyen Altay, “Konya başkent bir şehir. Bu şehir her daim doğrunun yanında dimdik ayakta durdu. Konya, büyük bir değişim yaşıyor. Mevlana Çarşısında yıkım çalışmalarını bitirdik. Altın çarşıda da aynı şekilde yıkım çalışmalarına başladık. Konya hak ettiği görünüme kavuşacak. Eski sanayiyi de dönüştürüyoruz. Tüm bu çalışmalarla birlikte bizlerden desteğini esirgemeyen bakanımız Murat Kurum’a da teşekkür ediyorum. Konya’da hizmetler bereketlidir çünkü burada birlik ve beraberlik hakimdir” şeklinde konuştu.

SORUNLAR AK PARTİ İLE ÇÖZÜME KAVUŞTU

Kongrede konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da şunları söyledi: “Yüzyıllların emeğinin ve tecrübesinin oluşturduğu temel ile inandığımız yolda yürüyerek bugün 7. Olağan il kongremizi yapıyoruz. Partimize gönül verip bize güç veren hemşerilerimize de teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bu şehir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği verdi. Destek vermeye de devam edecek. Konya AK Parti’nin geliştirdiği ve büyüttüğü bir şehir oldu. Bu şehrin büyük sorunları ve ihtiyaçları vardı. Hepsi AK Parti ile çözüme kavuştu. Hastaneler, kültür merkezleri ve üniversiteler bizim iktidarımız ile hayata geçti.”

adsiz2.jpg

YÖNETİM LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

AK Parti Konya İl Teşkilatı yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu: “Hasan Angı, Fahrettin Kulu, Ali Dığrak, Mehmet Akif Ortageyik, Ebrar Çoban, Gökhan Taşkıran, Mustafa Gürbüz, Seyit Mehmet Sümer, Mehmet Munlafalıoğlu, Osman Nail Kavruk, Mehmet Ay, Lokman Özturhan, Ali Deresoy, Kazım Küçükçöğen, Bilal Ukdem, Feride Ersöz, Hümeyra Saçkesen, Muharrem Akkaya, Necati Sametoğlu, Salih Koyuncu, Tevfik Tıhlıoğlu, Yaşar Köklü, Mehmet Özkafa, Vesile Esra Aldur, Celal Sarıoğlu, Ahmet Fidan, Muzaffer Dinler, Bedriye Günaydın, Mustafa Gönüllü, Asuman Yazar, Murat Erikçi, Niyazi Ekici, Rıfat Çenesiz, Murat Adabalı, Adem Çapar, Emin Gül, Yusuf Ziya Kıymet, Adnan Bahçeci, Mustafa Hançerli, Meryem Semerci, Yusuf Kahraman, Ali Kamacı, Gözde Koybun, Abdurahman Utanç, Mehmet Küçükbayrak, Talip Özüdoğru, Selçuk Mehmet Türkmenoğlu, İhsan Yıldırım, Mehmet Taylan, Mevlüt Kozan.”

EYYÜB KARAKUZU

adsiz-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum