AK Parti Karatay'da kongre öncesi istişare toplantısı

AK Parti Karatay'da kongre öncesi istişare toplantısı

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresi öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresi öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve mahalle temsilcileri katıldı. Düzenlenen toplantıda söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, referandum ve genel seçimlerde alınan büyük başarının teşkilat mensuplarının gayretleri sayesinde olduğunu söyleyerek, birlik beraberlik içerisinde yapılan çalışmalarda daima başarılı sonuçlar elde edildiğini vurguladı. Konya’nın büyük yatırımlara AK Parti iktidarında kavuştuğunu ve kavuşmaya da devam ettiğini söyleyen Ünal, KOP İdaresi’nin Konya’ya önemli projeler kazandıracağını inandıklarını ifade etti. Bu güne dek gerçekleştirilen parti çalışmalarından kısaca bahseden Ömer Ünal, Alaeddin Nikah Salonu'nda 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nın 4’ncü Olağan Kongresine tüm parti mensuplarını beklediklerini söyledi. Yapılacak olan kongrenin bir şenlik havasında geçmesi gerektiğini ifade eden Ünal, birlik ve beraberlik içinde bir kongre yaşamayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi.
Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında, 2011 yılı içerisinde gerçekleşen belediye çalışmalarından bahsederek 2012 yılı yatırımlarına değindi. AK Parti Karatay’da parti teşkilatının her kademesinin görev birliği içerisinde çalışmasının Karatay’ı başarıya götürdüğünü söyleyen Hançerli, “Birlik ve beraberlik içerisinde bu uyum devam ettiği müddetçe yüzde 95 oranını yakalayacağımıza inanıyorum” dedi. Başkan Hançerli ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından Karatay’a 800 yataklı bir bölge hastanesinin kazandırılacağını aktardı.
Son olarak söz alan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, “AK Parti 3 dönem üst üste hiçbir şekilde yıpranmadan sürekli olarak oy artışına gidiyorsa bu, partimizin güçlü bir teşkilat yapısının olmasından kaynaklanıyor” diye konuştu. Parti mensuplarının her kademesinin insanımızla tek tek görüşerek onların sıkıntılarını milletvekillerine taşıdığını dile getiren Samancı, kendilerinin hizmetten başka derdinin olmadığını bildirdi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.