AK Parti Karatay kongreye gidiyor

AK Parti Karatay kongreye gidiyor

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 21 Ocakta 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, tek listeyle gidilecek seçimde kongrenin güzel bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi Karatay İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ile görüşen heyet, 21 Ocak’ta gerçekleştirecek ilçe kongresi hakkında da bilgi verdi. Ziyarete AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, İlçe Başkan Vekili Harun Aslan, Hakla İlişkiler Başkanı Adem Özdemir,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, Yönetimi Kurulu Üyesi İshak Sucu ve Necati Can katıldı.
Gazetecilerin zorlu bir görevi yerine getirdiğini ifade eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, “Gazeteciler toplumun denetim görevini yerine getirmesi bakımından önemli bir görev yapıyorlar. Zaman zaman olumsuz durumlarla karşılaşmalarına rağmen görevlerini yapmaya devam ediyor. Karatay İlçe Teşkilatı olarak basına çok önem veriyoruz. Çünkü yaptığımız çalışmalar basın yoluyla kamuya aktarılıyor” dedi.
21 Ocak 2012 tarihinde AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştireceklerini belirten Ünal, Alaeddin Keykubat Salonunda gerçekleşen kongreye tüm Konyalıların davetli olduğunu söyledi. Tek listeyle seçime gidileceğini ve kongrenin güzel bir ortamda geçmesini arzuladıklarını dile getiren Ünal, şunları kaydetti: “Karatay olarak oldukça yoğun çalışıyoruz. Çalışmamızın karşılığı olarak da 12 Eylül referandumunda yüzde 91 evet oyu çıkmıştır. Yine 12 Haziran’da gerçekleşen seçimlerde yüzde 82 oy aldık. Kongreden sonra da yoğun bir çalışma dönemi bizi bekliyor. İlçemizde 55 mahalle, 24 köy ve 4 belde bulunuyor. Öncelikle tüm mahallelerde içinde muhtarlarında bulunduğu bir komisyon oluşturacağız. Bu komisyonlarda mahallelerin sosyo-ekonomik durumunu yansıtan dosyalar oluşturacağız. Bu dosyalara göre yardıma ihtiyacı olan ailelere yardım edeceğiz, bölgede yapılması gereken alt ve üst yapı çalışmalarını hızlandıracağız. Ayrıca her hafta bir köye giderek sorunlarının çözümü noktasında yardımca olacağız. Köy ziyaretlerine ayrıca il genel meclisi üyelerinin de katılımını sağlayarak, köylünün sorunlarına daha hızlı çözüm bulunmasını amaçlıyoruz.”
Sosyal medyanın giderek yaygınlaşması nedeniyle gençlerin milli ve manevi değerlerinde bozulmaların oluştuğunu belirten Ünal, “Gençlerin topluma sağlıklı bir şekilde kazandırmak için mahallelerde gençlik lokalleri açmayı planlıyoruz. Bu lokallerde gençlerin televizyon izleyeceği, gazete okuyacağı, ders çalışacağı ve arkadaşlarıyla sohbet edeceği alanlar oluşturacağız. Ayrıca onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla her hafta sohbet toplantıları düzenleyeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.