"AK Parti hükümetini tek bir şey götürür"

"AK Parti hükümetini tek bir şey götürür"

Fatih Altaylı, "AK Parti iktidarını ne Suriye ne PKK götürür. Partiyi koşulsuz destekleyen bir kitle var" dedi..

Habertürk TV'de Pelin Çift'in sunduğu HABER HATTI programına konuk olan Fatih Altaylı, AK Parti iktidarıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"CHP, AK PARTİ'YE DESTEK VERMELİYDİ"

Hükümetin Suriye politikasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altaylı, CHP'nin tezkereye destek vermemesini doğru bulmadığını kaydetti. Altaylı, "Burada hükümete destek vermek lazım. CHP'nin söyleyeceği bir söz yok, ama AK Parti grubu kendi başına yetebilir. Akçakaleliler 'Bizi burada niye tuttunuz?' demeliydi. Mültecilerin tüm konforu düşünülüyor, ama Akçakaleli vatandaşın can güvenliği düşünülmemiş." dedi.

"AK PARTİ İKTİDARINI KOŞULSUZ ŞARTSIZ DESTEKLEYEN BİR KİTLE VAR"

Fatih Altaylı, "Türkiye'de AK Parti hükümetini hiçbir şey yıpratamaz. Şu anda Türkiye'de AK Parti'nin yaptığı her şeyi destekleyen bir kitle var. Türkiye'de geniş bir kitle, kayıtsız şartsız AK Parti hükümetinin her şeyini destekliyor. Taksidini ödeyebiliyordur. Çocuğunu özel okula gönderebiliyordur. Sağlık hizmetini iyi alıyordur. İşler iyi gittiği için desteklerler. Suriye'ymiş şuymuş buymuş. Bunlar AK Parti iktidarının zayıflamasına neden olmaz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.