AK Parti Gençlik’ten yaşlılara ziyaret

AK Parti Gençlik’ten yaşlılara ziyaret

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi ve yönetim kurulu üyeleri, ''Hatırlanmak Güzeldir Projesi'' kapsamında huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında İzi ve beraberindekiler, Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin ellerini öpüp onlara birer karanfil verdi ve yaşlılarla bir süre sohbet etti.
Odaları tek tek ziyaret ederek yaşlılarla görüşen İzi, şunları kaydetti: ''Yüce yaradan, sevgili Peygamberimizi bizlerin İslam'la müşerref olması için dünyaya getirdi. Böyle günlerde yaşlıların da unutulmaması gerekir. Bu manevi havayı ailemizle sevdiklerimizle olduğu kadar ailelerinden uzakta, huzurevinde kalmak zorunda kalan büyüklerimizle de birlikte geçirmek istedik. Bu nedenle bugün büyüklerimizi ziyaret ettik. Herkesin buraya gelerek onlarla vakit geçirmesi ve onların hayat tecrübelerinden faydalanması gerekir. Daha önce olduğu gibi bundan sonra bizler de büyüklerimizi yalnız bırakmayacağız.''  İzi daha sonra Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz'ü makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.