Ak Parti Ereğli'de seçim çalışmaları sürüyor

Ak Parti Ereğli'de seçim çalışmaları sürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Cem Zorlu ve Halil Etyemez, Ereğli'de seçim çalışmaları kapsamında oda ve borsa başkanlarının yanısıra yönetim kurulu üyeleri ve esnafla da görüşerek destek istedi

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Cem Zorlu ve Halil Etyemez, Ereğli'de seçim çalışmaları kapsamında oda ve borsa başkanlarının yanısıra yönetim kurulu üyeleri ve esnafla da görüşerek destek istediler ve kendilerine iletilen sorunların çözümü için çalışacaklarını belirttiler.
Milletvekili Adayları Cem Zorlu ve Halil Etyemez, Ereğli Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası, Marangozlar Odası ve Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek destek istediler. Ziyaretlerde, özellikle küçük esnafın sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü kaydeden oda başkanları bu sorunların çözümünde siyasilerin öncelikli olarak rol alması gerektiğini söylediler.
Milletvekili Adayları Cem Zorlu ve Halil Etyemez ise, bu dönem farklı bir yol haritasının izleneceğini ve hizmet noktasında Ereğli'ye daha güçlü yatırımların geleceğini ifade ettiler. Odalar ve borsanın desteğini isteyen adaylar, “Ankara'dan gelecek her türlü yatırımın önünün açık olması için bizlerin elinin güçlü olması lazım. Yani Ereğli olarak oy oranımızı artırmalıyız ki, istediğimiz hizmetleri alabilelim. Sorunlar Ereğli'nin çözüm isteyen önemli sorunları, bu sorunları not alıyoruz ve mutlaka çözüm noktasında çalışacağız. Hepimizin ortak paydası Ereğli, Konya ve Türkiye. Bunun için daha güçlü bir kenetlenme ve birliktelik oluşturmak zorundayız” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.