Ak Parti Beyşehir'de seçim çalışmalarını sürdürüyor

Ak Parti Beyşehir'de seçim çalışmalarını sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Adayları Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Konya'nın Beyşehir, Derebucak, Hüyük ve Derbent ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Adayları Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Konya'nın Beyşehir, Derebucak, Hüyük ve Derbent ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, partililer ve zaman zaman Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da eşlik ediyor.
Beyşehir'de sanayi sitesindeki esnafların yanı sıra, kent merkezinde iş yeri bulunan esnafları, diğer siyasi parti ilçe teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Akış ve Samancı, ilçe halkından 12 Haziran'da kendilerine oylarıyla destek vermesini istedi. AK Parti'nin 29 yaşındaki en genç adaylarından birisi olan Mustafa Akış, yaptığı açıklamada, partisini Türkiye'de artık gençlere siyasette alan açan bir parti olarak nitelendirirken, “Bu anlamda da gençlerin ciddi anlamda teveccühünü görüyoruz. 'En önemli silahımız' denilen genç nüfusun siyasette de var olduğunu, ötelenmediğini AK Parti bu seçim döneminde ispatlamış oldu. Biz sayın Başbakanımıza gençlere açtığı bu siyaset alanı için teşekkür ediyoruz” dedi. Aday listelerinin açıklandığı 11 Nisan'dan itibaren seçim bölgesinde hızlıca çalışmalara başladıklarını da anlatan Akış, Konya'da ciddi anlamda bir teveccühle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Özellikle Beyşehir, Hüyük, Derebucak ve Derbent ilçelerinin yeraldığı bölgenin uzunca bir dönemdir milletvekili olmamasından kaynaklanan bir durum yaşandığını, milletvekiline olan bu açlığın da kendilerine olan ilgiyi daha da artırdığını belirtti. Akış, şunları söyledi:
“Bu tabi bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarımızın 8,5 yılda yaptığı hizmetlerle alakalı, köylere, insanların evlerine varan hizmetlerle alakalı da ciddi bir takdir var. Bu takdiri de inşallah 12 Haziran'da tekrar yeniden üçüncü dönem iktidarımızla perçinlenecek. Güçlü bir şekilde meclise gideceğiz. Tabi bizim hem bölgemiz, hem Konyamız, hem de Türkiyemiz açısından genç olmamız nedeniyle misyonumuz büyük” diye konuştu.
SIKILMADIK EL BIRAKMAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı ise, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini söyledi. Sıkılmadık el bırakmamaya çalıştıklarını dile getiren Samancı, Beyşehir, Hüyük, Derbent ve Derebucak'ta milletvekili adayı Akış'la birlikte seçim gezilerini sürdürdüklerini belirterek, “Buralarda da halkımızdan çok büyük bir teveccüh var. Yapılan hizmetlerden çok memnunlar. Bir de bu bölgelerden özellikle milletvekili çıkması noktasında çok memnunlar. Onların gözlerindeki bu parıltı ve ışıltıyı görünce biz de sırtımızdaki yükün daha ağır olduğunu hissediyoruz. İnşallah onların da desteğiyle 12 Haziran'da çok güçlü bir şekilde meclise gideceğiz ve ülkemize, bölgemize hizmet edeceğiz” dedi.
Samancı, şunları kaydetti: “Vatandaşlarla sohbet ederken hizmet etme noktasında; 'Şöyle bir genelleme yapıyorlar; (bölgemize hizmet edin) diyorlar. Biliyorsunuz Beyşehir bölgesinde turizm bayağı bir etkendir. Doğal güzellikler ve yeşil çok önemlidir. Burada yüksekokullarımız da var. Turizmin öne çıkarılmasında, öğrencilerin buraya daha çok çekilmesinde böyle bir talepleri var. Aynı zamanda Huğlu ve Üzümlü'de tüfek üretiliyor. Buraların çok daha öne çıkması yönünde talepler alıyoruz. Bizim de bu yönde çalışmalarımız olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.