AK Parti bayramlaştı

AK Parti bayramlaştı

AK Parti Konya İl Teşkilatı, düzenlenen bir program ile bayramlaştı. AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “Yeni dönemde teşkilatlarımıza düşen neyse yapmaya hazırız” dedi

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya Anemon Otel’de düzenlenen bir program ile bayramlaştı. Programa AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, 22, 23, 24 ve 25. Dönem AK Parti Konya Milletvekilleri, milletvekili aday ve aday adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.  Program, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Ramazan Bayramı’nı kutladığı görüntülü mesajının izlenmesi ile başladı.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da konuşmasına herkesin bayramını tebrik etmesi ile başladı. Ramazan’ın verimli geçtiğini söyleyen İl Başkanı Arat, ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 7 Haziran’da milletin AK Parti’ye tek başına iktidar olma yetkisi vermediğini söyleyen Başkan Arat, “Bundan sonra Sayın Başbakanımız ve genel merkezimizin duruşu doğrultusunda teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla sürece katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi. 

ak-parti-bayramlasti-(5).jpg

700 BİN VATANDAŞIMIZLA İFTARDA BULUŞTUK

Ramazan ayında belediye olarak çok güzel çalışmalara imza attıklarını söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, birkaç yıl içinde Konya’nın 31 ilçe, 212 mahallesinde iftarda buluştuklarını söyledi. Akyürek, konuşmasının devamında ise şunları dile getirdi; “Bugüne kadar 700 binin üzerinde vatandaşımızla iftarda buluştuk. Yine özellikle teravihlerde ve özellikle de Kadir Gecesi’nde Konya olarak bir İslam şehrine yakışır bir görüntüsü verdik” AK Parti Konya Milletvekilleri adına konuşan Abdullah Ağralı, AK Parti’nin bu ülkenin omurga partisi olduğunu söyledi. Konya İl Teşkilatı’nın oldukça güzel ve verimli bir seçim çalışması yaptığını söyleyen Abdullah Ağralı, “Sonuç itibariyle milletimiz bize tek başına iktidar olma yetkisini vermedi ama geçmişte bu davaya sahip çıkan bu ülke bu camia, önümüzdeki dönemde veya seçimlerde yine gerekeni yapacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmalarının ardından protokol üyeleri ile bayramlaşma programına katılanlar bayramlaştı ve program sona erdi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.