Ak Parti Altınekin ilçe kongresi yapıldı

Ak Parti Altınekin ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Altınekin İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Mustafa Hançerli güven tazeledi.

AK Parti Altınekin İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Mustafa Hançerli güven tazeledi.
Altınekin Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan kongreye AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun'un yanı sıra Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, il genel meclisi üyeleri ile ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Başkanlığını teşkilatlanmadan sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren'in yaptığı kongrenin divan üyeliklerini ise il başkan yardımcıları Mustafa Kürkçü, Ertuğrul Uslu ve Mustafa Yazlık ile il yönetim kurulu üyesi Yahya Ak yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden programda mevcut ilçe başkanı Mustafa Hançerli, göreve geldiği günden bu yana teşkilat olarak yürütülen çalışmaları rapor halinde paylaştı.
Kongrede konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hizmet için siyaset yaptıklarını belirterek, “İlçelerimiz farklı, il teşkilatımız, milletvekillilerimiz, kadın ve gençlik teşkilatlarımız, belediyelerimiz, il genel meclisi üyelerimiz ve tüm birimlerimizle çok farklıyız. Bu özelliğimizle Konya'da çok şey başardık. Birçok büyük hizmetlere ve projelere hep birlikte imza attık. Teşkilat işi gönüllülük işi. Görev alacak ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum. Bayrağı yeni arkadaşlarımıza verecek önceki başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz ancak onları da bir yere bırakmıyoruz. Hep birlikte çalışmaya ve ilçemizi, Konya'mızı daha yüksek seviyelere ulaştırmak için çabalamaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ise, referandum ve genel seçimlerin kazanılmasında büyük emekleri olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Sorgun, alınan başarılı sonuçlar nedeniyle teşkilatlarının Ankara'da övülerek tüm Türkiye'ye örnek olarak gösterildiğini kaydetti.
Kurulduğu günden bu yana AK Parti'nin büyük bir yükselişte olduğunu, aldığı oy oranları ve milletin teveccühünün de bunun en açık göstergesi olduğunu dile getiren Sorgun, “2002'den bu yana başta başbakanımızla ve tüm teşkilatlarımızla birlikte canla başla çalıştık ve bugünlere kadar geldik. Bu başarıda Altınekin'in katkısı elbette çok büyük. Yapılan son referandumda Altınekin yüzde 87 ile bizler Türkiye birincisi olurken Altınekin de Konya'da üçüncü oldu. Altınekin, arif insanların memleketidir. Tarihinin yanı sıra toprağı da bereketli bir ilçemizdir ayrıca. Bu topraklarda sadece ürün değil güzel insanlar değerli şahsiyetler de yetişiyor” diye konuştu.
Protokol konuşmalarının ardından ilçe başkanlığı için seçime gidildi. Tek listenin yer aldığı kongrede mevcut başkan Mustafa Hançerli güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.