AK gençler sahada

AK gençler sahada

AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, gençliğin güzel ahlaka yönelimi konusunda üzerilerine düşeni yapacaklarını belirterek, "AK gençler olarak daima sahada olacağız" dedi

AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimi, Merhaba Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Gençlik Kolları Başkanı  Muhammed Said Çelik'e, Siyasi ve Hukuki İşler Sorumlusu Taner Caner, Yerel Yönetimler Sorumlusu İbrahim Okur, Sosyal İşler Sorumlusu Remzi Bolum, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Hüseyin Barınlı da eşlik etti.

fotoooo-005.20150819163807.jpg

AK Parti Gençlik Kolları heyetinin ziyaretinde Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu. Çelik, ülke gündeminin konuşulduğu ziyarette olası bir seçime AK Parti Konya Gençlik Kolları'nın hazır olduğunu söyledi. Çelik, "Göreve geldikten sonra düşündüğümüz ziyaretleri, Ramazan ayı nedeniyle yapmamıştık. Şimdi planladığımız ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Yapılan görüşmelerle birlikte koalisyon ihtimalleri teker teker tükendiğini görmekteyiz. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak olası bir seçime hazırız. Hiçbir zaman üzerimize düşen görevi yapmaktan kaçınmayız. Teşkilat olarak göreve geldiğimiz günden itibaren basın ile sağlam ilişkiler kurmak istiyoruz. Karşılıklı bilgi akışının sağlanmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GENÇLİĞİN SAĞLIKLI BİÇİMDE YETİŞMESİ GEREKİYOR

Teşkilat olarak yapılan faaliyetlerin sadece AK Partili değil, bütün gençliğe yönelik olduğunu dile getiren Çelik, "Öncelikle gençliğin iyi bir biçimde yetişmesi gerekiyor. Ülkenin kaderini etkileyecek gençlerin, sağlıklı olarak bilgili bir şekilde yetişmesinin önemini biliyoruz. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak sadece AK Partili gençlere değil, bütün gençliğe yönelik faaliyetler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.7 Haziran'daki seçim sonuçlarından gereken dersi aldık. Üzerine düşülmesi gereken konuları yakından takip ederek, eksikliklerimizi gidereceğiz inşallah. Toplumun içindeyiz. Özellikle gençlerin sorunlarını biliyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Gençlerin kötü alışkanlara bulaştığını görmekteyiz. Onları bu konularda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ise AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı'na çalışmalarında başarılar diledi.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.