Ahmet Sorgun'dan Konyaspor değerlendirmesi

Ahmet Sorgun'dan Konyaspor değerlendirmesi

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, AK Parti İstişare toplantısında protokole Konyaspor ile ilgili bir soru yöneltti.

Çınar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'un öncülük ettiği toplantıda "Sayın Sorgun, ülkenin gündemi yoğun, ama Konya'nın da önemli bir gündemi var. Uzun uzun bir cümleler kurmayacağım. Soru şu; ne olacak bu Konyaspor'un hali. Benim soruma İl Başkanı sevgili Hasan Angı da, sevgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de cevap verebilir" dedi.

Çınar'ın sorusunu Sorgun yanıtlayarak, şunları kaydetti: "Her şeyin kendi mecrası var. Takımımıza haksızlık etmemek gerekiyor. Bizi yurtdışında da temsil ediyor. Bu inişli çıkışlı bir süreç. Sayın Çınar, bu süreçleri sen benden daha iyi bilirsin. İstişare gerekli. Herşey kendi kulvarında değerlendirilir. İl yöneticileri olarak bu değerlendirmeye de ilgisiz kalamayız. Top yuvarlak bazen yukarı doğru çıkar bazen de aşağı doğru iner. El ele takımımızı inşallah yukarılara doğru çıkarırız."

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum